Healingopleiding

Healingopleiding

Alles is energie, jij bent energie. Ieder mens heeft een helend vermogen. De healingopleiding is een ontdekkingsreis waarbij je intuïtief en zuiver leert werken met jouw helend vermogen. Hierbij staat jouw persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling centraal. Je vergroot je bewustzijn en je versterkt jouw intuitieve vermogen en je helende kracht. We oefenen veel met het helder waarnemen en loslaten van je overtuigingen en denkbeelden. En je leert nog krachtiger te voelen wat van jou en wat van een ander is. 

In de opleiding Intuitieve Ontwikkeling heb je veel geleerd over energie, chakra’s en een aura. In de healingopleiding ga je deze kennis en wijsheid verdiepen en gebruiken om jezelf en anderen energetisch een healing te kunnen geven. . Na deze opleiding kun je healing op een professionele en krachtige manier inzetten in je werk en in de persoonlijke sfeer. Voor jezelf én voor anderen.

Belangrijke thema’s in de opleiding:

N

Intuitief en energetisch healen van de aura en de chakra's

Je leert om de energie van jezelf en van anderen bewust en helder waar te nemen en het energiesysteem met de aura en de chakra’s energetisch te healen. Dit werkt door op alle niveau’s: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

N

Helder waarnemen en loslaten van je overtuigingen en denkbeelden

We besteden veel aandacht aan helder waarnemen tijdens de healingen. Je onderzoekt nieuwsgierig en eenvoudig welke oordelen, projecties en valkuilen jij hebt in relatie tot jezelf en de ander. Hierdoor groeit je bewustzijn en word jij je bewust over hoe je communiceert en verbindingen aangaat met andere mensen. Het gevolg is dat je de ander helder kan zien, zonder kleuring van jouw oordeel of overtuiging.

N

Leren vertrouwen op je intuitie en je helende kracht

Tijdens de healingopleiding leer je nog meer vertrouwen op je intuitie en je helende kracht zuiver in te zetten. Je ontdekt hoe je helder energie van jezelf en van anderen waar kan nemen en healingen kan geven op jezelf en op anderen. Dit doe je allemaal onder supervisie van ervaren docenten waardoor je vertrouwen in je intuitie en helende vermogen groeit. 

N

Helder voelen wat van jou is en wat van een ander

In het dagelijks leven neem je veel over uit je omgeving, vaak gebeurt dit onbewust. Dan voelen gedachten, gevoelens of fysieke dingen van andere mensen als van jezelf. In de healingopleiding leer je nog beter te onderscheiden wat van jou is en van de ander en hoe je deze energie weer los kan laten. Zo neem je in een healing geen energie over van de ander en heb je in het dagelijks leven zelf ook meer grip op hoe jij je voelt.

N

Jezelf krachtig healen

Ook in de healingopleiding ga je weer veel aan de slag met zelfhealing. Elke healingtechniek oefen je eerst op jezelf. Als je daarna gaat oefenen op elkaar in de groep is iedere healing die je geeft, een healing voor jezelf. Door het healen van andere stem jij jezelf af op jouw helende kracht waardoor het ook voor jezelf gaat stromen. Hierdoor krijg je meer contact met wie jij diep van binnen bent en kun je bewust contact maken met de energie van liefde, geluk en welzijn.

Wat is een healing?

Tijdens een healing maakt de healer contact met je op zielsniveau, met je essentie, wie jij diep van binnen bent en met je energie. Je  energiesysteem wordt schoongemaakt en geharmoniseerd. Hierdoor kan je bijvoorbeeld energie van anderen, oude- of vastgezette energie  loslaten. Tijdens de healing zit je op een stoel en de healer maakt contact met jouw energieveld door zijn of haar handen. De healer brengt je energie in beweging zodat dit weer samen kan vallen, met wie jij diep van binnen bent. Zeker als je iets wilt veranderen of toe bent aan iets nieuws dan is een healing krachtig en ondersteunend.

Een healing bevordert het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest. Het werkt door op alle niveau’s: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Het kan stress en spanning verlagen en fysieke en geestelijke klachten doen verminderen. Een healing brengt je energie in harmonie en balans, waardoor jij je lichter, vrijer en energieker voelt. 

Praktische informatie

 • Locatie: Bunnik, Smalleweg 8A
 • Tijden: 10.15 uur tot 16.45 uur
 • Lesgeld: € 897 (bij betaling in 1 keer ben je € 49 goedkoper uit)
 • Lesgeld gespreide betaling: 8 termijnen van € 118,25**
 • Prijzen lesgeld zijn inclusief BTW
 • Koffie, thee & water is inbegrepen
 • Lunch: inbegrepen is een biologische vegetarische soep. Verder verzorg jij je eigen lunch en kun je iets meenemen om te delen voor bij de lunch of de koffie en thee. 
 • Na deze opleiding kun je doorstromen naar de readingopleiding. 

Onze locatie is helemaal coronaproof! De les is in een ruime yogastudio, waar we voldoende afstand kunnen houden. Daarnaast is de ruimte goed geventileerd en kunnen we in de pauze ook naar buiten waar we alle ruimte hebben. Voel je welkom en voel je veilig. Heb je vragen over de locatie, dan hoor ik het graag!

 

Data start oktober 2024 op zondag

 • 6 oktober
 • 3 november
 • 8 december
 • 19 januari
 • 9 februari
 • 9 maart
 • 6 april
 • 4 mei

Iedere healing die je geeft aan een ander, is ook een healing van jezelf

Healingtechnieken die je gaat leren:

N

Aura- en chakrahealing

N

Persoonlijke en universele healingsenergie

N

Relatiehealing (energetische verbindingen)

N

Afstandshealing

N

Healen met gidsen en engelen

Schrijf je in voor de healingopleiding

Hieronder kun jij je inschrijven voor de healingopleiding. Je kunt de healingopleiding volgen als je de intuitieve opleiding hebt afgerond. Je kunt ervoor kiezen om het lesgeld in 1 keer te betalen, of in 8 termijnen. Betaal je ineens dan bespaar je € 49 korting op het bedrag. Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb jij een vergelijkbare opleiding gevolgd en wil onze healingopleiding volgen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

Hoe ziet een lesdag van de healingopleiding eruit?

De lesdagen van de healingopleiding zijn heel dynamisch. We wisselen theorie, meditaties, zelfhealing en healing in tweetallen met elkaar af. Later in de opleiding ga je ook oefenen op mensen buiten de opleiding, hiervan maak je drie verslagen. Je mag zelf een aantal keer iemand uitnodigen voor deze healings, we oefenen met de deelnemers van de intuïtieve opleiding en tijdens een open dag.  

Voorwaarden voor het ontvangen van je healingcertificaat

Je krijgt een certificaat van de healingopleiding als je: tenminste 7 van de 8 lesdagen hebt gevolgd en 3 verslagen van zelfstandige healings hebt ingeleverd. Mis je één of meerdere lesdagen dan kun je een lesdag inhalen in de volgende healingopleiding. Of je kunt de les compenseren door een persoonlijke sessie te boeken bij Jolanda. Persoonlijke sessies voor het inhalen van lesdagen zijn tegen betaling.

13 jaar+

Ervaring als coach en trainer

 

5 miljoen +

 Mensen geholpen door mijn masterclasses, healingen en meditaties

 

2000+

Deelnemers online trainingen

Sabine

Nog niet eens zo heel lang geleden was wat ik wist van energie vooral, dat ik er weinig van had. Tijdens de opleiding Intuïtieve Ontwikkeling heb ik geleerd hoe krachtig mijn energie en mijn intuïtie zijn.

 Jolanda neemt je mee op een magische reis langs alle energie centra van je lichaam. En ze doet dat met zoveel liefde, gevoel en humor dat je niet anders kunt dan haar daarin volgen. Er ontstaat als vanzelf magie en verbinding en een veilige omgeving waarin heel veel ruimte is om te delen en te groeien.  

Ik heb geleerd mijn energie te voelen, te bekrachtigen, te gebruiken en te begrenzen maar ook om mijzelf te healen en mijn energie te herstellen als dat nodig is. Daarmee word er iets wakker in je, je ontdekt wie je diep van binnen bent. Je eigen licht gaat stralen en je leert te vertrouwen op je gevoel en op je intuïtie. Dat is zo waardevol en magisch, ik gun het iedereen!

Mijn hooggevoeligheid wordt langzaam aan echt mijn superpower en ik ben Jolanda daar intens dankbaar voor!

Angelique

Het is heel mooi om te zien hoe Jolanda iedereen binnen de groep laat groeien. Ieder loopt hierin haar eigen pad. Het is een liefde- en respectvolle, prachtige groep geworden.

Schrijf je in voor de healingopleiding

Hieronder kun jij je inschrijven voor de healingopleiding. Je kunt de healingopleiding volgen als je de intuitieve opleiding hebt afgerond. Je kunt ervoor kiezen om het lesgeld in 1 keer te betalen, of in 8 termijnen. Betaal je ineens dan bespaar je € 49 korting op het bedrag. Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen over de opleiding? Of heb jij een vergelijkbare opleiding gevolgd en wil onze healingopleiding volgen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.