Intuïtieve ontwikkeling

Herken je dit?

Z

Voel jij dat je heel intuïtief bent maar vind je het lastig om daarop te vertrouwen of het als je kracht te ervaren?

Z

Ben je gevoelig voor de mening van anderen?

Z

Heb je het gevoel dat je soms emoties, gedachten of iets anders overneemt van anderen?

Z

Voldoe je vaak aan de verwachtingen van anderen en vraag jij je soms af wie je nu echt diep van binnen bent?

Z

Raak je snel uit balans door je emoties of veranderingen?

Z

Wordt jouw dag vaak bepaald door de stroom gedachten, die maar door lijkt te gaan?

Wil jij leren om je intuitie te ontwikkelen en zo meer grip te krijgen op wat je denkt en hoe jij je voelt? Verlang je ernaar om jezelf krachtiger en energieker te voelen? Wil je leren hoe jij jezelf energetisch kan healen? Dan is de opleiding intuitieve ontwikkeling iets voor jou!

Opleiding intuitieve ontwikkeling

De opleiding intuïtieve ontwikkeling is een ontdekkingsreis naar jouw binnenwereld. Door het ontwikkelen van je intuitie ontdek je wie jij écht diep van binnen bent. Je krijgt inzicht in wat ervoor zorgt dat jij vastloopt en je leert hoe jij dit energetisch kan healen. Je leert onderscheiden wat van jou is en van de ander. En je krijgt tools waarmee je grip krijgt op jouw gedachten en gevoelens. Met deze tools kun je ook voorkomen dat je van alles overneemt uit je omgeving en jezelf opladen in energie, diep ontspannen of goed slapen.

Belangrijke thema’s in de opleiding:

N

Je intuitie vertrouwen en inzetten in je dagelijks leven

Je intuitie is je innerlijk kompas en een waardevolle bron van informatie. Vertrouwen op je intuitie helpt je om stappen te zetten die echt bij jou passen. Vanuit je intuitie kun je veel meer waarnemen en voelen dan we met ons hoofd bedenken. Door het ontwikkelen van intuitie versterk jij je helderheid en je kwaliteiten zoals helder voelen, helder weten en helder zien. 

N

Gronden en aanwezig zijn in je lichaam

Goed gronden maakt je krachtiger en energieker. Het zorgt ervoor dat je minder in je hoofd zit en beter contact hebt met jezelf en je lichaam. Hierdoor neem je minder over uit je omgeving. Bewust contact maken met de energie van de aarde geeft je zekerheid, veiligheid en vertrouwen.

N

Je aura te beschermen en versterken

Door je aura bewust te begrenzen kun je zelf beter grenzen aangeven. Je neemt minder energie en stemmingen op vanuit je omgeving waardoor je je vitaler en energieker gaat voelen.
N

Energie scheiden van jezelf en anderen

In het dagelijks leven neem je veel over uit je omgeving. Soms kan je wel gedachten, gevoelens of fysieke dingen oppikken van andere mensen. Door te leren wat van jou is en van de ander en dit te leren scheiden heb je meer grip op hoe jij je voelt. Zo ben je geen spons meer voor je omgeving!
N

Jezelf energetisch een healing te geven

Je gaat leren om contact te maken met je eigen energieveld en waar te nemen waar het meer of minder goed stroomt. Je leert hoe je jezelf energetisch een healing kan geven en je eigen energie weer in balans te brengen. 

Praktische informatie

 • Locatie: Soest,  Birkstraat 131
 • Tijden: 10.15 uur tot 17.00 uur
 • Inclusief online leeromgeving
 • 8 online modules met meditaties en oefeningen
 • Lesgeld: € 797 (bij betaling in 1 keer ben je € 49 goedkoper uit)
 • Lesgeld gespreide betaling: 8 termijnen van € 105,75**
 • Prijzen lesgeld zijn inclusief BTW
 • Koffie, thee & water is inbegrepen
 • Lunch: we verzorgen de lunch samen, iedereen neemt iets mee om te delen
 • Na deze opleiding kun je doorstromen naar de healingopleiding

De locatie is helemaal coronaproof! Het is een monumentale schaapskooi uit de 18e eeuw. De schaapskooi is volledig gerenoveerd. We kunnen meer dan 1,5 meter uit elkaar zitten tijdens de training, de lunch of de oefeningen. Daarnaast is de ruimte goed geventileerd en kunnen we in de pauze ook lekker naar buiten waar we alle ruimte hebben. Voel je welkom en voel je veilig. Heb je vragen over de locatie, dan hoor ik het graag!

 

Data start september 2020 op zaterdag

 • 19 september
 • 24 oktober
 • 21 november
 • 12 december
 • 16 januari 2021
 • 13 februari 2021
 • 20 maart 2021
 • 16 april 2021

Data start januari 2021 op vrijdag

 • 8 januari 2021
 • 28 januari 2021
 • 19 februari 2021
 • 12 maart 2021
 • 2 april 2021
 • 23 april 2021
 • 21 mei 2021
 • 11 juni 2021

 

Verander je energie en je verandert je leven!

De extra voordelen van de opleiding intuitieve ontwikkeling

N

Je krijgt toegang tot een online leeromgeving met oefeningen en meditaties

N

Na deze opleiding kun je doorstromen naar de healingopleiding

N

Je leert om de geleerde lessen direct toe te passen in het dagelijks leven

N

Oefenen met je intuitie en energie is extra krachtig in een groep

N

Er is alle ruimte voor het stellen van vragen en persoonlijke aandacht

N

Het is heel erg fijn om je te verbinden met gelijkgestemden

Schrijf je in voor de opleiding Intuitieve ontwikkeling

Hieronder kun jij je inschrijven voor de opleiding intuitieve ontwikkeling. Je kunt ervoor kiezen om het lesgeld in 1 keer te betalen, of in 8 termijnen. Betaal je ineens dan bespaar je € 49 op het totaalbedrag. Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen over de opleiding?
Neem dan contact met me op, ik help je graag!

Resultaten van deelnemers aan mijn trainingen en workshops

Wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen! Door de inzichtsessies zit ik lekkerder in mijn vel! Eindelijk goed gegrond, achter mijn ware passies gekomen en weet ik beter om te gaan met energie van mij en ook van anderen. De workshop “intuitie en energie” was een ware lifechanger. Ik kan dit iedereen aanraden.

Petra

Hierbij een berichtje om je te laten weten dat ik het een erg bijzondere dag vond vandaag. Intens en tegelijkertijd ook helend. Heb veel geleerd en mogen toelaten. Voor mijn gevoel heb ik weer een stap gemaakt en ben ik daadwerkelijk een heel stuk dichterbij mijn essentie gekomen. Ik merk ook thuis het verschil! 

Nanda

Jouw praktische benadering van alle onderwerpen vond ik ontzettend verhelderend. Jouw stem is prettig om naar te luisteren. Je hebt me veel inzicht gegeven in hoe energie werkt en ik merk dat ik al veel van jouw tips toepas in het dagelijks leven. Dank je wel hiervoor! De bonus meditatie is ook een hele fijne!
Ilse

12 jaar+

Ervaring als coach en trainer

 

2 miljoen+

 Mensen geholpen door mijn masterclasses, challenges en meditaties

 

1000+

Deelnemers online trainingen

Carla

Ik heb alle modules van de training “De magie van je intuïtie en energie” gedaan. De thema’s en de vormgeving van de training spreken me aan. Door de meditaties ben ik me ervan bewust geworden, dat ik sturing kan geven aan mijn aandacht/focus, emoties/gevoel, energie, gedachten etc. Daardoor ervaar ik innerlijke rust, kracht en leef ik meer “van binnen naar buiten” in plaats van de focus op de buitenwereld te leggen.

Laura

Tijdens de meditaties van de magie van intuitie en energie voel ik me zo fijn, het lijkt wel of ik in een andere wereld ben. Als de meditatie is afgelopen dan vind ik het bijna jammer dat ik weer ‘terug ben in de normale wereld. Sinds ik de meditaties vaker doe en mezelf bewust grond merk ik dat ik aan het einde van de dag nog steeds energie heb en niet meer uitgeput thuiskom.

Schrijf je in voor de opleiding Intuitieve ontwikkeling

Hieronder kun jij je inschrijven voor de opleiding intuitieve ontwikkeling. Je kunt ervoor kiezen om het lesgeld in 1 keer te betalen, of in 8 termijnen. Betaal je ineens dan bespaar je € 49 korting op het bedrag. Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen over de opleiding?
Neem dan contact met me op, ik help je graag.