Workshop intuitie en energie

Laat je niet meer belemmeren door je gevoeligheid met de kracht van je intuïtie en energie

Wil jij ervaren hoe je hooggevoeligheid je kan helpen? 

R

Wil je leren hoe je met je energie jezelf sterker kan voelen?

R

Wil je weten hoe jij jezelf kan beschermen?

R

Lijkt het je leuk om in een kleine groep gelijkgestemden te oefenen met je energie en aura's te voelen?

R

Wil je weten hoe je van je hooggevoeligheid je kracht kan maken?

R

Vind je het fijn om healing te ontvangen die je helpt om je energie te verhogen?

Dan is de workshop intuïtie en energie speciaal voor jou! 

Van overleven naar hooggevoelig zijn als kracht! 

 

Van kind af aan heb ik geworsteld met mijn hooggevoeligheid. Het moment dat ik ontdekte dat ik door het gebruiken van mijn intuïtie zelf invloed kon hebben op mijn gevoelens en gedachten veranderde mijn wereld stap voor stap. In plaats van te worstelen om te verharden, ging ik mijn gevoeligheid en intuïtie juist inzetten om mezelf te versterken. Mijn leven is hierdoor compleet verandert.

Mijn naam is Jolanda Hoogkamer. Ik ben intuitief coach en trainer voor hooggevoelige vrouwen en mannen. Dagelijks coach en inspireer ik HSP’s om je hooggevoeligheid en intuïtie te ontwikkelen. Zodat je hooggevoeligheid als kwaliteit je leven mooier kan maken. In de workshop intuïtie en energie ervaar je hoe je zelf met kleine aanpassingen in je energie invloed hebt op hoe jij je voelt en wat je denkt. Samen met een kleine groep HSP’s oefenen we met energie en ontdek je hoe je dit in je dagelijkse leven kan gaan gebruiken.

 

Verander je energie en je verandert je leven

12+ jaar

Ervaring als coach en trainer

9+

Waardering workshop 9,2

1000+

Deelnemers in online trainingen

Wat je gaat leren tijdens de workshop

N

Gronden, je verbinden met aarde energie

Jezelf verbinden met aarde-energie geeft je vertrouwen, rust, stabiliteit en steun dat je er helemaal mag zijn. Je kan makkelijker loslaten en je persoonlijke kracht neemt toe. 

N

Je energieveld bewust neer te zetten en te begrenzen

Door je aura bewust te begrenzen kun je zelf beter grenzen aangeven. Je neemt minder energie en stemmingen op vanuit je omgeving waardoor je je vitaler en energieker gaat voelen.  

N

Het voelen van aura's

Door het voelen van aura’s en het contact maken met andere energievelden leer je jezelf beter beschermen en versterken. Daarnaast is het ontzettend leuk om een aura van iemand anders te voelen. En: iedereen kan het! 

N

Jezelf een healing geven

Je leert hoe je zelf je energie kan laten stromen en jezelf een healing kan geven. Hierdoor krijg je zelf invloed op je gevoelens en gedachten. Je kunt makkelijker loslaten en contact maken met vitaliteit, kracht en je energiek laten voelen. 

Hooggevoelig zijn is alleen lastig als je niet weet hoe je ermee om moet gaan

 

Veel (hoog)gevoelige mensen proberen zichzelf staande te houden door harder te worden. Of vooral te proberen harder te worden en je gevoeligheid te ontkennen. Dit kost je heel erg veel energie en het put je meestal heel erg uit. Veel HSP’s voelen zich moe en hebben weinig energie. Sommigen krijgen een burn-out of raken overspannen. Misschien herken jij jezelf hier ook wel in.

Hoe zou het voor je zijn als je hooggevoelig zijn niet meer als last ervaart? Hoe zou het voor je zijn als je zelf invloed kan hebben op hoe jij je voelt en wat je denkt? Zodat je niet meer zo snel uit balans raakt door je hooggevoeligheid? Kom het ervaren tijdens de workshop intuïtie en energie! 

Vanwege alle coronamaatregelen heb ik helaas besloten om voorlopig te stoppen met het geven van workshops op locatie. In het voorjaar van 2021 ga ik weer workshops geven. Het kost steeds veel aandacht, energie en geld om keer op keer met iedereen te communiceren over gezondheid, regels, richtlijnen en alles weer aan te passen aan alle coronamaatregelen die dan op dat moment weer geldig zijn.

Extra voordelen van de workshop intuïtie en energie

 

N

Oefenen met je energie en meditaties is extra krachtig in een groep

N

Er is alle ruimte voor persoonlijke aandacht in een groep van 4 tot maximaal 8 personen

N

Je ontvangt korte healingen die je energie nog meer versterken

N

Je verwent jezelf bewust met tijd en aandacht voor jezelf en een gezonde lunch!

N

Alle ruimte om al je vragen stellen en hoe je dit in je dagelijkse leven toe kan passen

N

Je intuïtieve kanalen worden geactiveerd

N

Het is heel erg fijn om een dag te delen met andere (hoog)gevoelige vrouwen en mannen

Verander je energie en je verandert je leven!

Ervaringen van andere deelnemers aan de workshop

Voor mij is het meest waardevolle van de workshop het leren gronden en zo uit mijn hoofd in mijn lijf te komen. Door de meditaties voel ik veel meer dat ik mezelf gewoon mag accepteren en mag zijn wie ik ben. En het is heel fijn om de verbondenheid tussen de hooggevoelige vrouwen te ervaren, zo’n hele dag.
Janny

Wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen! Door de inzichtsessies zit ik lekkerder in mijn vel! Eindelijk goed gegrond, achter mijn ware passies gekomen en weet ik beter om te gaan met energie van mij en ook van anderen. De workshop “intuitie en energie” was een ware lifechanger. Ik kan dit iedereen aanraden.

Angelique

Ik voel de energie door mijn hele lichaam stromen als jij je handen op mijn schouders legt. krachtig en aanwezig. Als de meditatie is afgelopen dan vind ik het bijna jammer dat ik mijn ogen weer open moet doen. Het gevoel van binnen door het stromen van de energie is zo bijzonder, bijna magisch. Het maakt me krachtig en ik voel me heel aanwezig

Ingrid

Tijdens de workshop spelen met energie heb ik echt mijn eigen energie kunnen voelen en die van anderen toen we elkaars aura gingen onderzoeken. Door de workshop ben ik me veel bewuster van mijn eigen energie en helpt het me om bij mezelf te komen.
Anoniem

Data 2020

Nieuwe data 2021 volgen!

Tijden

Van 10.15 tot 16.45 uur

Locatie

Monumentale schaapskooi de Stoethoeve in Soest

Verzorging

Inclusief luxe lunch, koffie, thee en gezonde versnaperingen

Locatie is veilig, sfeervol en voldoet aan de coronamaatregelen

Al heel lang geef ik mijn workshops en opleidingen in de omgeving van IJsselstein. Door alle coronamaatregelen ben ik op zoek gegaan naar een ruime locatie, waar je eenvoudig 1,5 meter afstand kan houden en die je goed kan ventileren. Mijn hart ging verlangde naar een plek in het groen. Deze plek heb ik gevonden in Soest, in de Stoethoeve. De Stoethoeve is  een gerenoveerde schaapskooi uit de 18e eeuw en hij staat op het erf van een boerderij. De energie in de ruimte is heel fijn en geeft een geborgen gevoel. Hierdoor kun je ook goed werken met meditaties, intuitie en energie op deze plek. Je bent van harte welkom op 1 van mijn workshops of opleidingen in de Stoethoeve! 

Workshop intuïtie en energie
Nu geen € 179 maar € 99!

Ik werk altijd met groepen van 6 tot maximaal 12 personen. Ik kijk er zo naar uit om de magische workshop weer te geven en te genieten van het samenzijn met de groep gelijkgstemden. Doe je mee?

Vanwege alle coronamaatregelen heb ik helaas besloten om voorlopig te stoppen met het geven van workshops op locatie. In het voorjaar van 2021 ga ik weer workshops geven. Het kost steeds veel aandacht, energie en geld om keer op keer met iedereen te communiceren over gezondheid, regels, richtlijnen en alles weer aan te passen aan alle coronamaatregelen die dan op dat moment weer geldig zijn.

 

 

Deze workshop kreeg het cijfer 9 van de deelnemers!

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, reserveer hier snel jouw plek:

Heb je nog vragen?
Voel je welkom om me een berichtje te sturen! Mailen kan naar jolanda@withjoy.nl