Aanvraag gratis meditaties

AANVRAAG GRATIS MEDITATIE

Yes, je bent er bijna! Weet je dat ik door de tijd heen meer en meer gratis meditaties heb gemaakt? Om het je makkelijk te maken hoe je niets alles los aan te vragen. Alles staat nu op 1 plek in de library of joy. Daar staan alle meditaties en een deel daarvan kun je zelfs downloaden. Ook nieuwe meditaties en filmpjes worden daar automatisch aan toegevoegd. Lekker makkelijk toch?

Library of joy

Meld je gratis aan voor de library of joy en krijg toegang een exclusieve omgeving met meditaties, filmpjes en E-books. Ook ontvang je regelmatig een mail met tips en inspiratie, of als er nieuwe content voor je klaar staat in de library. De library of joy is een plek om even de tijd voor jezelf te nemen om je op te laden, tot rust te komen of jezelf te ontwikkelen. 

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Volg je me al op social media?

Ik vind het superleuk om contact met je te hebben, je vindt me op social media onder andere op Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn en Twitter. Klik hieronder op de buttons!  Lieve groet, Jolanda