Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De kracht van je hooggevoeligheid – leef vanuit jouw passie (week in Frankrijk)

juni 20 @ 17:00 - juni 27 @ 17:00

€397

Vooraankondiging: De kracht van je hooggevoeligheid – om te leven vanuit je passie – Een retraite in Frankrijk van 20 tot 27 juni.

Een week op een idyllisch landgoed, ver van doorgaande wegen, verscholen in het landschap en aan de rand van de Morvan op ongeveer acht uur rijden van Utrecht.

Een week om je aandacht op jezelf te richten en contact te maken met jouw kracht, met jouw levensenergie en je passie. Te voelen en ervaren wie jij diep van binnen bent. Om patronen en overtuigingen die jou beperken of die niet echt bij je passen los te laten. Om echt thuis te komen in jezelf.

Een week vol meditaties, wandelingen, opdrachten in de natuur alleen en of samen als groep, speels aan de slag met je creativiteit om een talisman te maken, rituelen zoals bij een magische waterval of een verwarmend kampvuur en zachte oefeningen voor lichaam en geest.

Heerlijk verzorgd worden met 3 keer per dag bourgondische vegetarische maaltijden op het landgoed L’Huy Preau. En helemaal loskomen van alles wat ‘moet’. En dat onder mijn begeleiding samen met een mooie groep hooggevoelige mannen en vrouwen.

Een onvergetelijke week, dat beloof ik je. De komende week ga ik aan de slag om alle informatie online te zetten. Mijn workshops en opleidingen zijn steeds volgeboekt, waardoor ik soms mensen moet teleurstellen. Wil jij als eerste de informatie over de week ontvangen? Stuur me dan even een mail!

Bekijk hier alvast meer informatie over de prachtige inspirerende en creatieve plek Preau: www.preau.nl

Gegevens

Begin:
juni 20 @ 17:00
Einde:
juni 27 @ 17:00
Kosten:
€397

Locatie

L’Huy Preau
Chatin, 58120 Frankrijk + Google Maps