Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis online masterclass de kracht van je hooggevoeligheid

april 20 @ 10:00 - 11:00

Gratis
Zomerweek de kracht van je hooggevoeligheid

Ben je hooggevoelig en voel je vaak heel veel aan? Neem je veel over van je omgeving en heb je hier regelmatig last van? Ben je vaak overprikkeld en verlang je naar meer balans? Vind je het vaak lastig om te gaan met intense emoties en alles wat je sterk voelt?

Hooggevoeligheid kan je kracht zijn, maar als je nooit hebt geleerd hoe je hiermee om kan gaan dan voelt het eerder als een klacht. Hoe kan je nou van je hooggevoeligheid je kracht maken? Dat kan je ontdekken tijdens de zomerweek de kracht van je hooggevoeligheid in Frankrijk.

Veel mensen hebben interesse in de zomerweek, maar vinden het toch wel erg spannend om dit avontuur aan te gaan. Daarom heb ik besloten om er een masterclass over te geven. Tijdens de gratis online masterclass de kracht van je hooggevoeligheid ga ik het hebben over:

  • Hoe je van je hooggevoeligheid jouw kracht kan maken
  • Hoe je gevoeligheid jou juist kan helpen in je leven
  • Wat je kan doen tegen overprikkeling
  • Wat je kan leren tijdens de zomerweek
  • Wat we gaan doen tijdens de zomerweek

Ook beantwoord ik vragen over je reis en verblijf in Frankrijk. Wil jij meer weten over de kracht van je hooggevoeligheid? Wil je meer weten over de zomerweek de kracht van je hooggevoeligheid in Frankrijk? Voel je dat het tijd is om van ​​​​​​​je hooggevoeligheid je kracht te maken? Meld je dan aan voor de gratis online masterclass!

https://www.withjoy.nl/gratis/masterclasses/
 
Ik kijk ernaar uit om de masterclass met je te delen!

Liefs & licht, Jolanda 

Gegevens

Datum:
april 20
Tijd:
10:00 - 11:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.withjoy.nl/gratis/masterclasses/

Locatie

online