Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Healing voor meer energie, kracht en rust in je hoofd

oktober 15 @ 10:00 - 11:00

€11
healing voor meer energie

Zit je soms veel in je hoofd, pieker je veel en geeft het je veel onrust? Word jij soms in beslag genomen door je gedachten?Je gedachtekracht kan een talent zijn, maar als je erdoor in beslag wordt genomen dan kan het je dag bepalen en je veel stress geven. Soms kan dit zo sterk zijn dat je het contact met je lichaam en gevoel zelfs kwijt bent en het kost erg veel energie. Het is erg vermoeiend. En het lastige is om het te doorbreken als al die gedachten in je hoofd maar door blijven gaan.

Speciaal hiervoor geef ik de healing voor meer energie, kracht en rust in je hoofd. De healing activeert het herstellend vermogen van lichaam en geest. Het brengt balans in je energie, rust in je hoofd, vermindert onzekerheid en gepieker. Dat brengt je weer in verbinding met je lichaam en helpt je om je energie te laten stromen waardoor jij je energieker en krachtiger gaat voelen. Je kunt de healing steeds weer toepassen en gebruiken zoveel als je wilt en jij nodig hebt.

De healing voor meer energie, kracht en rust in je hoofd is er voor iedereen die ernaar verlangt om:

  • meer rust in je hoofd te hebben
  • minder last te hebben van onzekerheid, angst of gepieker
  • meer energie te hebben en je minder vermoeid te voelen
  • je krachtiger te voelen
  • meer vertrouwen te hebben
  • te herstellen van een burn-out
  • meer verbinding met je lichaam te hebben
  • het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest te bekrachtigen

We doen de healing live en samen op zondag 15 oktober om 10.00 uur. Maar je kunt de healing op ieder moment doen, dat je dat fijn vindt.

Energie werkt voorbij tijd en ruimte. Energie is magisch. Als jij de geluidsopname luistert, dan activeer je op dat moment de energie en de healing voor jou. Je kunt de geluidsopname van de healing dan ook zo vaak luisteren als je wilt. Je zal steeds het effect van de healing ervaren. Je betaalt slechts € 11 voor deze krachtige healing.

Meer informatie over de healing en je aanmelden kan hier. 

 

Gegevens

Datum:
oktober 15
Tijd:
10:00 - 11:00
Kosten:
€11
Site:
https://www.withjoy.nl/healing-voor-meer-energie-kracht-en-rust-in-je-hoofd/

Locatie

online