Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Krachtige healing met de energie van de volle maan

november 26 @ 10:00 - 10:30

€11

Voel jij dat de energie van de volle maan krachtig is? Heb jij soms last van ascentie-klachten rond de volle maan? Versterkt de volle maan jouw emoties en lig je ‘s nachts wakker? Slaap je licht, voel je veel energie, maar voelt je lichaam moe?

De energie van de volle maan is magisch en helend. Toch kan het lastig zijn om dat te voelen als je licht slaapt, veel droomt, wakker ligt, nog gevoeliger bent, griepachtige klachten voelt, overprikkeld ben, je last hebt van oorsuizen of een piep in je oor, gebeurtenissen uit het verleden  ineens weer gaat herbeleven en verwerken of gewoon veel emoties die je sterk beïnvloeden. Het is erg vermoeiend.

Speciaal hiervoor lanceer ik op zondag 26 november de krachtige healing met de energie van de volle maan. De healing activeert het herstellend vermogen van lichaam en geest. Het brengt rust in je hoofd en je lichaam, helpt je bij het loslaten van emoties en jezelf weer op te laden. Deze healing brengt je weer in balans en laat je energie weer vrij te laten stromen. Je kunt de healing steeds weer toepassen en gebruiken rondom iedere volle maan, als er bijvoorbeeld weer een moment is dat je last hebt van de energie van de volle maan of bewust de kracht van de maan wilt gebruiken.

Gegevens

Datum:
november 26
Tijd:
10:00 - 10:30
Kosten:
€11
Site:
https://www.withjoy.nl/krachtige-healing-met-de-energie-van-de-volle-maan/

Locatie

online