Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Magische winterwende healing

21 december 2023 @ 19:30 - 20:15

€11,11
winterwende

Op 21 december geef ik een magische winterwende healing. Tijdens de healing ga je verstillen en maak je contact met jouw yin-energie en met wie je diep van binnen bent. Deze healing geeft je diepe rust, zachtheid en ontspanning. Deze healing is vooral erg goed als je last hebt van vermoeidheid, onrust, gepieker, (negatieve) emoties en gedachten, stress en spanning en je meer ontspanning, balans en liefde wilt ervaren.

21 december is het midwinter, de kortste dag met de langste nacht. Door het donker is het leven in de natuur teruggetrokken en verstild. Na de winterwende gaat het leven in de natuur heel langzaam weer ontwaken. Midwinter wordt ook wel winterwende of Yule genoemd. Van oudsher wordt de kortste dag met de langste nacht gevierd, het staat symbool voor de terugkeer van licht. Midwinter is de periode van yin-energie, het is de tijd om je aandacht naar binnen te keren. Misschien voel je ook al wel dat je niet zoveel zin hebt om de deur uit te gaan en liever binnen bent.

Neem even een moment voor jezelf, richt je aandacht naar binnen en verbind jezelf in diepe rust, zachtheid en ontspanning.

Hier vind je alle informatie over de winterwende healing en kun jij je aanmelden. 

Liefs & licht, Jolanda

Gegevens

Datum:
21 december 2023
Tijd:
19:30 - 20:15
Kosten:
€11,11
Site:
https://www.withjoy.nl/magische-winterwende-healing/

Locatie

online