Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Magische Winterwende

20 december 2019 @ 10:00 - 11:00

Gratis
Magische winterwende

21 december is het midwinter, ook wel winterwende of Yule genoemd. Door het donker is het leven in de natuur teruggetrokken en verstild. Vanaf nu gaat het leven langzaam weer ontwaken. Van oudsher wordt de kortste dag met de langste nacht gevierd, het staat symbool voor de terugkeer van licht. Het feest van licht en vuur. De maan versterkt alles, positief en negatief.

Ik kijk altijd zo uit naar die 21 december, dan gaan we weer naar het licht toe. Het nieuwe jaar staat voor ons klaar. En dit wil ik met jou vieren.

Op vrijdag 20 december geef ik (gratis) online de magische winterwende. Een moment om terug te kijken naar 2019. Wat leerde je? Waar wil je afscheid van nemen? Wat wil je meenemen naar 2020? Welke wensen zet jij centraal, waar wil jij ten diepste je aandacht en energie aan geven? Met meditatie, visualisatie en healing begeleid ik de masterclass.

Het is echt een moment voor jezelf om even stil te staan bij jouw diepste wensen en verlangens. En de energie uit te nodigen om die wensen en verlangens te gaan leven in het nieuwe jaar. Ben jij er klaar voor om het licht in jezelf aan te zetten en stralend 2020 in te gaan? Meld je dan aan, ik kijk ernaar uit om dit magische moment met jou te delen.

Heb je nog vragen of wil je meer over me weten dan nodig ik je uit om een kijkje te nemen op mijn website www.withjoy.nl!

Gegevens

Datum:
20 december 2019
Tijd:
10:00 - 11:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
Site:
https://www.withjoy.nl/gratis/masterclasses/

Locatie

online