Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online healing om de liefde voor jezelf te versterken

9 november 2021 @ 20:00 - 21:00

€19

Ben je hooggevoelig en zorg je vaak goed voor anderen, maar kom je zelf vaak op de laatste plaats? Voel je anderen goed aan, maar vind je het soms lastig om te voelen wat jij zelf nodig hebt? Of weet je wel wat je nodig hebt, maar gaan andere zaken altijd voor? Ben je soms te hard en kritisch voor jezelf? Of ben je soms onzeker en heb je regelmatig het gevoel dat je niet goed genoeg bent?

Voel je dat het tijd is om met meer liefde voor jezelf te gaan leven? Wil jij het stralende middelpunt van jouw leven worden? Dan is de online healing om je zelfliefde te versterken speciaal voor jou!

De online healing op zelfliefde is op dinsdag 9 november om 20.00 uur. Energie werkt voorbij tijd en ruimte. Energie is magisch. Als jij de geluidsopname op een ander moment luistert, dan activeer je op dat moment de energie en de healing voor jou. Je kunt de geluidsopname van de healing dan ook zo vaak luisteren als je wilt. Je zal steeds het effect van de healing ervaren, ook als je er niet live bij kan zijn.

Hier vind je meer informatie over de healing en kun jij je plek reserveren! 

 

 

 

Gegevens

Datum:
9 november 2021
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
€19
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.withjoy.nl/online-healing-op-zelfliefde/

Locatie

online