Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online healing voor meer energie

29 januari 2023 @ 10:00 - 11:00

€19
online healing op je energiesysteem

Voel jij je vermoeid, overprikkeld of heb je last van een burn-out? Verlang je naar meer energie en je minder vermoeid te voelen? Veel mensen zijn het contact met hun eigen energie verloren waardoor de energie dan niet meer vrij kan stromen in je lichaam. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Natuurlijk is de balans tussen inspanning en ontspanning belangrijk. Het is belangrijk dat je gezond leeft en naar je lichaam luistert.

Daarnaast kun je leren hoe jij je kan verbinden met de bron zodat je met kleine aanpassingen in je energieveld meer energie en vitaliteit kan ervaren. En je ook steeds weer contact kan maken met die bronnen zodat jij meer invloed krijgt op jouw energieniveau.

Op zondag 29 januari geef ik een online healing voor meer energie. Het is een intense healing op je vermogen om je energieker en vitaal te voelen. Deze healing is vooral erg goed als je last hebt van vermoeidheid, een burn-out, (negatieve) emoties en gedachten, stress en spanning en je meer energie, vitaliteit en kracht wilt ervaren.

Heb je interesse maar kun je er niet live bij zijn? Energie werkt voorbij tijd en ruimte. Energie is magisch. Als jij de geluidsopname op een ander moment luistert, dan activeer je op dat moment de energie en de healing voor jou. Je kunt de geluidsopname van de healing dan ook zo vaak luisteren als je wilt. Je zal steeds het effect van de healing ervaren. Als je de opname meerdere keren luistert, kan het effect van de healing ook iedere keer weer anders voelen

Online healing op je energiesysteem

Gegevens

Datum:
29 januari 2023
Tijd:
10:00 - 11:00
Kosten:
€19
Site:
https://www.withjoy.nl/online-healing-op-je-energiesysteem/

Locatie

online