Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online zonnewende healing

19 juni 2021 @ 10:00 - 11:00

€19

Op de dagen rond de langste dag en de kortste nacht is de kracht en invloed van licht groots. Eeuwenlang wordt de zomerwende gevierd. Op deze dag deel ik graag een online zonnewende healing met jou.

Op zaterdag 19 juni om 10.00 uur gaan we een intense healing doen op jouw essentie, dat is wie jij diep van binnen bent. Jouw licht en jouw energie is de bron van geluk, liefde en overvloed voor jou. Met de healing stimuleer je het herstellend vermogen van lichaam, geest en je energie. Het helpt je om oude patronen en overtuigingen die jou niet dienen los te laten. Of fysieke klachten en emoties op een dieper niveau los te laten. Zo kom je meer in contact met wie jij diep van binnen bent en kun je stappen zetten in je leven die echt bij je passen. Door de healingspecial kun jij je verbinden met jouw verlangens en de komende tijd vanuit afstemming stappen zetten.

Als mens voel ik mij erg verbonden met het licht en de tradities van de midzomernacht. Als healer voel ik dat mijn kracht en vermogen om te healen, verbinden en te creëren groots is in de zomer en dit deel ik graag met je in de online zonnewende healing. Dit jaar geef ik de online zonnewende healing vanuit Frankrijk op een magische plek in de Morvan.

Wil jij meedoen met deze heerlijke zonnewende healing? Meld je dan hier aan.

Gegevens

Datum:
19 juni 2021
Tijd:
10:00 - 11:00
Kosten:
€19
Evenement Tags:
Site:
https://www.withjoy.nl/online-zonnewende-healing/

Locatie

online