Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online zonnewende healing

21 juni 2020 @ 10:00 - 11:00

€17
online zonnewende healingspecial

Al eeuwenlang wordt de zomerwende gevierd: op de langste dag en de kortste nacht is de kracht en invloed van licht groots. Op deze dag deel ik graag de zomerwende healing special met jou. Dit jaar is de zonnewende extra krachtig, het valt namelijk gelijk met de nieuwe maan en een zonsverduistering.

Op zondag 21 juni om 10.00 uur ga ik een intense healing doen op jouw bron van geluk, liefde en overvloed. Op jouw essentie, wie jij diep van binnen bent. Je stimuleert hiermee het herstellend vermogen van lichaam en geest. je kunt diep ontspannen en stress en spanning loslaten. Het helpt je om oude patronen en overtuigingen los te laten die jou niet dienen. Of fysieke klachten en emoties op een dieper niveau los te laten. Zo kom je meer in contact met wie jij diep van binnen bent. En kun je stappen zetten in je leven die passen bij wie je diep van binnen bent. Door de healingspecial kun jij je verbinden met jouw verlangens en de komende tijd vanuit afstemming stappen zetten.

Als mens voel ik mij erg verbonden met het licht en de tradities van de midzomernacht. Als healer voel ik dat mijn kracht en vermogen om te healen, verbinden en te creëren groots is in de zomer en dit deel ik graag met je in de healingspecial.

Hier vind je meer informatie over deze healing en kun jij je aanmelden. Ik kijk ernaar uit om de healing met je te delen.

Met liefde, Jolanda

PS: heb je nog vragen over de zonnewende healing? Mail dan naar support@withjoy.nl

Gegevens

Datum:
21 juni 2020
Tijd:
10:00 - 11:00
Kosten:
€17
Evenement Tags:
Site:
https://www.withjoy.nl/online-zonnewende-healingspecial-2/

Locatie

online