Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Superhealing verhoog je energie

februari 27 @ 10:00 - 11:00

€19
superhealing verhoog je energie

Superhealing om je energie te verhogen

Misschien heb je het wel eens gehoord: je trilling, je frequentie of je energie verhogen. Maar waarom zou je dat willen? En hoe doe je dat dan? Door een verhoogde trilling sta je positiever in het leven en trek je de juiste dingen aan. Alles in en om je heen voelt lichter en heler en je ervaart zo veel meer levenskracht, blijdschap en moeiteloosheid.

Leven vanuit vreugde en dankbaarheid en vanuit je hart helpen je om je trilling te verhogen. Als je regelmatig aandacht besteed aan deze dingen dan hou jij jezelf in een verhoogde trilling en voel je meer geluk, licht en liefde.

Soms is het lastig om zelf in een hoge trilling te blijven. Bijvoorbeeld als het tegenzit en er veel gebeurt in je leven. Als je een burn-out hebt of ziek bent of als je de lat steeds zo hoog legt voor jezelf. Dan kan het leven zwaar voelen. De superhealing helpt je om je energiefrequentie weer te verhogen zodat jij je lichter, blijer en liefdevoller voelt.  De superhealing is live op zondag 27 februari om 10.00 uur. De healing werkt nog lang na: en het mooie is, jij krijgt de MP3 dus je kan de healing zo vaak doen als jij wilt.

Hier vind je alle

Gegevens

Datum:
februari 27
Tijd:
10:00 - 11:00
Kosten:
€19
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.withjoy.nl/superhealing-verhoog-je-energie/

Locatie

online