Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Intuitie en Energie

21 april 2024 @ 10:30 - 16:30

€149

Ben jij hooggevoelig? Lees je regelmatig hoe je van je hooggevoeligheid je kracht kan maken en probeer je wel eens een oefening maar lijkt alles maar heel even te werken? Als je thuiskomt van je werk ben je onwijs moe en je snapt niet hoe andere mensen dat doen: een actief sociaal leven naast je werk.

Als je nooit hebt geleerd hoe je met je hooggevoeligheid om moet gaan dan heb je het gevoel dat je voortdurend aan het overleven bent. Je bent beperkt in wat je kan doen, omdat de wereld je overweldigd. Als geen ander weet ik hoe dit voelt! Jarenlang was ik moe, overprikkeld en was echt aan het overleven. Totdat ik leerde om mijn intuitie in te zetten en ik direct invloed had op al mijn gedachten en op hoe ik me voelde.

En alles wat ik leerde ga je ervaren in de workshop Intuitie en energie. Check het overzicht van de evenementen om alle data te bekijken. Meld je hier aan, of lees meer over de workshop.

Wil jij ervaren hoe je hooggevoeligheid je kan helpen?

  • Wil je leren hoe je met je energie jezelf sterker kan voelen?
  • Wil je weten hoe jij jezelf kan beschermen?
  • Lijkt het je leuk om in een kleine groep HSP’s te oefenen met je energie en aura’s te voelen
  • Wil je weten hoe je van je hooggevoeligheid je kracht kan maken?
  • Vind je het fijn om healing te ontvangen die je helpt om je energie te verhogen?

Dan is de workshop intuïtie en energie speciaal voor jou!

De verzorging van de workshop is goed geregeld: koffie, thee en versnaperingen en een heerlijke a la carte lunch in een nabij gelegen restaurant. Verder krijg je gedurende de dag meerdere korte healingen en na de workshop ontvang je een aantal meditaties zodat je daarna zelf ook aan de slag kan met jouw intuitie en energie.

Gegevens

Datum:
21 april 2024
Tijd:
10:30 - 16:30
Kosten:
€149
Site:
https://www.withjoy.nl/aanbod/workshop-intuitie-en-energie/

Locatie

Bunnik
Smalleweg 8A
Bunnik,