With Joy Blog

Hooggevoeligheid wat is dat?

Hooggevoeligheid wat is dat?

Hooggevoeligheid wat is dat nou eigenlijk? Misschien heb je er wel eens over gehoord, er wordt ook steeds meer over geschreven. In dit artikel lees je wat HSP, hooggevoelig of hoogsensitief nou eigenlijk is. Ook kun je een HSP-test doen, als jij jezelf herkent en wilt...

Lees meer
Jolanda Hoogkamer

Jolanda Hoogkamer

Mijn naam is Jolanda Hoogkamer. Ik ben coach voor hooggevoelige vrouwen en oprichter van Live with joy, het online feelgoodmagazine voor hooggevoelige vrouwen.

Ik help hooggevoelige vrouwen met de uitdagingen van hooggevoelig zijn, het doorbreken van hardnekkige patronen en belemmerende overtuigingen en het grip krijgen op je gevoelens en gedachten. Zodat jij kan voelen wat je waard bent en hoe jij je potenties en talenten in kan zetten. Inmiddels heb ik duizenden vrouwen geholpen met mijn trainingen, 1 op 1 coaching, workshops, challenges en mijn meditaties.

Volg je me al op social media?

GRATIS TOOLS OM MET JE HOOGGEVOELIGHEID OM TE GAAN?

Meld je aan voor de library of joy en krijg GRATIS toegang tot een exclusieve omgeving met meditaties, filmpjes en e-books. Ook ontvang je regelmatig een mail met tips en inspiratie, of als er nieuwe content voor je klaar staat in de library. De library of joy is een plek met tools speciaal voor jou om van je hooggevoeligheid je kracht te maken!

Library of joy

Meld je gratis aan voor de library of joy en krijg toegang tot een exclusieve omgeving met meditaties, filmpjes en e-books. Ook ontvang je regelmatig een mail met nieuwe meditaties, tips en inspiratie. De library of joy is een plek met tools speciaal voor jou om van je hooggevoeligheid je kracht te maken!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je krijgt nu toegang tot de library of joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest