Na mijn aanvraag heb ik ontzettend veel aanvragen van mensen gekregen die hiervoor in aanmerking willen komen. Op dit moment ben ik voorzien. Heb je nog steeds interesse? Blijf me dan vooral volgen, ik voorzie meer mogelijkheden in de toekomst.

Ben jij coach en spreekt mijn werk je aan? Wil jij je intuitie (nog) meer ontwikkelen en ben je misschien al op zoek naar een opleiding om dit nog meer vorm te geven? Ben je hooggevoelig? 

Ik ben op zoek naar een coach die het leuk vindt om met hooggevoelige mensen te werken en zijn of haar intuitie verder wil ontwikkelen. Een coach die met mij samen wil werken en mee wil liften op mijn zichtbaarheid en energie. Een coach naar wie ik mensen kan doorverwijzen, omdat ik veel meer aanvragen voor coaching krijg dan ik kan verwerken. 

Heb jij affiniteit met spiritualiteit, intuitie en energiewerk?

Voor mij is het belangrijk dat iemand affiniteit heeft met spiritualiteit, intuïtieve ontwikkeling, energiewerk én mijn werkwijze. Ben jij bereid om mijn opleiding Intuïtieve Ontwikkeling en zelf-healing en daarna de healingopleiding te volgen? Heb je al enige ervaring heeft met coachen en heb je een eigen bedrijf? Wil je zichtbaar worden op mijn website, met een eigen profiel, artikelen en eventueel filmpjes of meditaties zodat mensen je kunnen leren kennen? Voelt dit voor jou zo goed dat je direct van start wil? 

Start vrijdag met de opleiding

Er is onverwacht 1 plekje vrijgekomen in de opleiding Intuïtieve Ontwikkeling en zelf-healing, die aanstaande vrijdag 17 januari start. En ik heb pas bekend gemaakt dat ik voorlopig geen nieuwe aanvragen voor coaching in behandeling neem, omdat ik gewoon vol zit. 1 en 1 is 2, vandaar dat ik deze bliksemactie doe. Ik werk graag met mensen die denken in win-win situaties. Ik geef deze unieke en waardevolle plek niet voor niets weg. Ik verwacht dat je de opleidingen zelf betaalt (kan ook in termijnen) en dat je maandelijks een kleine bijdrage betaalt voor de zichtbaarheid op mijn website en de aanvragen voor coaching die je van mij ontvangt.

Mijn zichtbaarheid en bereik

Op dit moment bereik ik via mijn website, mailinglijst, YouTube, Pinterest, Facebook en LinkedIN meer dan 200.000 mensen per maand, Ik verwacht dit het komende jaar minimaal te gaan verdubbelen. Heb je interesse? Mail me dan jou motivatie in maximaal 1 A4 en vermeld hierbij je website, social media profielen, je werkervaring en je opleidingen.. Mailen kan naar jolanda@withjoy.nl. Vermeld ook wanneer je vandaag of morgen kan bellen. Stuur je mail naar: jolanda@withjoy.nl.

Wanneer heeft reageren geen zin?

Reageren heeft geen zin als je geen eigen bedrijf hebt, geen opleidingen hebt gevolgd om te coachen en mijn opleidingen niet wilt volgen.