Coaching door Jolanda Hoogkamer

Intuïtief coach & trainer

Ben jij hooggevoelig en loop je vast in je leven? 

Ben je hooggevoelig en loop je vast in je leven? Wil jij iets veranderen maar weet je niet hoe of lukt het gewoon niet? Worstel je met je gevoeligheid en probeer jij steeds maar harder te worden, wat je heel veel energie kost? Of blijf jij je aanpassen aan je omgeving en durf je niet goed te laten zien of voelen wie jij bent? Als jij voelt dat je er alleen niet meer uitkomt dan is het tijd om hulp in te schakelen.

Allemaal worden we gevormd door het leven en wat we meemaken. Als je hooggevoelig bent dan komt er de hele dag meer informatie bij je binnen en je verwerkt deze informatie op een dieper niveau dan iemand die niet hooggevoelig is. Als veel van wat je meemaakt intenser is dan loop je hier en daar een overtuiging of patroon op waar je op termijn last van krijgt. En zo loop je vast.

 

 

 

Als coach voor hooggevoelige mannen en vrouwen kan ik je helpen om je patronen te doorbreken. Door het oplossen van de werkelijke oorzaak van jouw probleem of uitdaging kun je blijvend veranderen. Zo voorkom je dat je terugvalt of weer vastloopt.

Dit doe ik samen met jou. Ik geloof erin dat alle wijsheid en kracht ligt in wie jij diep van binnen werkelijk bent. Soms verlies je het contact hiermee.  Zeker als je hooggevoelig bent ben je zo gericht op je omgeving en de mensen om je heen. Samen met jou gaan we op onderzoek naar de kern, de oorzaak en wie jij diep van binnen bent. Door het vergroten van je bewustzijn kun je gevoelens en gedachten veranderen. Andere keuzes maken in je leven. Waardoor jij werkelijk verandert.

Jolanda Hoogkamer

Mijn naam is Jolanda Hoogkamer

17 jaar opleidingen om persoonlijke ontwikkeling te begeleiden en de nodige levenservaring geeft me zoveel kennis en inspiratie waarmee ik jou kan helpen. En natuurlijk ben ik hartstikke hooggevoelig. Ik weet hoe het voelt. Ik ben expert op het gebied van hooggevoeligheid, intuitie en energie. In mijn 1 op 1 werk gebruik ik dit door intuïtieve coaching, helder voelen, helder weten en persoonlijke visualisaties of meditaties die we ter plekke doen. 

Waarom je mij als coach wilt

Ik werk niet met standaardoplossingen. Jij bent uniek. Zeker als je hooggevoelig bent. In mijn coaching ga ik altijd uit van wie jij diep van binnen echt bent en wat voor jou werkt. Wat jou in beweging brengt. Jouw doel is mijn motivatie. Ik voel het echt als mijn missie en passie om andere mensen te helpen.

Wil jij aan de slag en door mij gecoacht worden? Voel je welkom en  vraag dan hier een gratis kennismakingsgesprek met me aan.

De komende maanden is het niet mogelijk om door mij gecoacht te worden, mijn agenda zit te vol. Wel geef ik de workshops, opleidingen en trainingen. Voor persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsprocessen kun je terecht bij Anna Touw – Smit. 

Mijn coaching kan je helpen om:

 • meer zelfvertrouwen te krijgen en te werken aan een positief zelfbeeld
 • te leren omgaan met je (hoog)gevoeligheid
 • meer grip te krijgen op gevoelens en gedachten
 • te leren om je grenzen te (h)erkennen en deze ook aan te geven
 • jezelf niet meer te verliezen in relaties
 • te herstellen van burn-out of bore-out
 • belemmerende overtuigingen en hardnekkige patronen los te laten
 • te leren hoe jij jezelf kan versterken en beschermen
 • nooit meer terecht te komen in een relatie met een narcist
 • te ontdekken wie jij diep van binnen echt bent en keuzes te maken die werkelijk bij jou passen
 • meer energie te krijgen en te voorkomen dat je steeds oververmoeid of uitgeput bent

Herken jij je in deze punten? Wil jij aan de slag om écht gewoon te zijn wie je echt bent. Om juist je gevoeligheid te ontwikkelen? Om te stoppen met verharden en te worstelen en vanuit je hart en intuitie te leven? Om je potentie te voelen en je talenten in je leven te gebruiken? Vraag hieronder een gratis kennismakingsgesprek aan.

De komende maanden is het niet mogelijk om door mij gecoacht te worden, mijn agenda zit te vol. Wel geef ik de workshops, opleidingen en trainingen. Voor persoonlijke ontwikkeling kun je terecht bij Anna Touw – Smit.

Je investering

Hieronder vind je een overzicht van de tarieven en mogelijkheden voor particulieren. Een traject duurt gemiddeld 5 sessies, het aantal sessies stemmen we voorafgaand aan het traject af. Betaalt de werkgever voor de werknemer? Dan is het tarief € 135 per sessie, exclusief BTW.
Ben je ZZP-er en wil je de factuur op jouw bedrijf? Dan zijn de onderstaande tarieven zonder BTW.

Losse sessies alleen beschikbaar voor bestaande clienten en deelnemers aan mijn trainingen, workshops of opleidingen. 

Losse sessie

Je investering voor een losse sessie is € 125

3 sessies

Je investering voor 3 sessies is
€ 350 (€ 25 korting)

5 sessies

Je investering voor 5 sessies is
€ 550 (€ 75 korting)

10 sessies

Je investering voor 10 sessies is € 1050 (€ 200 korting)

Ingrid

Door mijn burnout voel ik me vaak zwak en heb ik weinig energie. Door de coaching kan ik veel beter luisteren naar mijn lichaam en kies ik bewust voor dingen die mij energie geven. Je meditaties helpen me om mijn energie weer te laten stromen en meer rust in mijn hoofd te krijgen. ik heb het gevoel dat ik stap voor stap weer uit het dal klim.

​Angelique

Wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen! Door de inzichtsessies zit ik zoveel lekkerder in mijn vel! Eindelijk goed gegrond, achter mijn ware passie’s gekomen en weet ik beter om te gaan met energie van mij en ook van anderen. De workshop “spelen met energie” was dan ook een ware life – changer. Ik kan dit iedereen aanraden

Hieronder vind je mijn laatste blogartikelen en meditaties

Vaak voelen mijn klanten dat ze door mijn energie en aanpak kunnen groeien en dat ik ze kan helpen. Voel jij dat ook, vraag dan nu jouw coachingstraject aan! Wil je me eerst nog wat beter leren kennen, of overleggen wat voor jou het beste is? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan van 30 minuten, ik denk graag met je mee hoe ik je kan helpen met coaching, training of een opleiding.