Coaching

Coaching

Ben jij hooggevoelig en loop je vast in je leven? Voel jij dat je er alleen niet uitkomt of wil je graag dat iemand met je meedenkt en je oprecht helpt?  Hieronder vind je de mogelijkheden voor coaching, healing en reading. Manieren om 1 op 1 met mij aan de slag te gaan. Voor hulp bij thema’s rond hoogsensitiviteit op persoonlijk, spiritueel en zakelijk vlak.
Twijfel je wat voor sessie voor jou geschikt is? Neem contact met me op of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan om te kijken hoe ik je kan helpen. Ik denk graag met je mee!

Coaching

Ben je hooggevoelig en loop je vast in je leven? Wil jij iets veranderen maar weet je niet hoe of lukt het gewoon niet? Worstel je met je gevoeligheid en probeer jij steeds maar harder te worden, wat je heel veel energie kost? Of blijf jij je aanpassen aan je omgeving en durf je niet goed te laten zien of voelen wie jij bent? Als jij voelt dat je er alleen niet meer uitkomt dan is het tijd om hulp in te schakelen.

Reading

We hebben allemaal onze blinde vlekken, zeker als je ergens op vastloopt. Soms kan het zijn dat je bepaalde informatie geblokkeerd hebt, of dat je het simpelweg niet kunt ontrafelen. Een reading helpt je om inzicht en informatie te krijgen die je met je hoofd niet kan bedenken. Heb je interesse in een reading?  Lees hier wat een reading is en wat het voor jou kan betekenen. 

Healing

Heb jij het gevoel dat je helemaal uit balans bent? Of kamp je al tijden met allerlei fysieke of geestelijke klachten of een burn-out? Of heb je het gevoel dat je weinig energie of plezier ervaart? Een healing bevordert het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest en brengt je weer in balans.
Bekijk hier wat ik met healing voor jou kan betekenen.