1 - op - 1

Wil jij met mij aan de slag?

Het Centre of joy – voor persoonlijke en intuitieve ontwikkeling groeit snel, we geven steeds meer workshops, opleidingen en trainingen. Daarnaast gaat er veel tijd en aandacht naar het maken van meditaties, artikelen en het delen van inspiratie op al onze social media kanalen. Maandelijks bereiken we zo meer dan 300.000 duizend mensen met de website, social media en de meditaties en daar ben ik enorm trots op!

Door deze groei is er weinig ruimte meer voor mij om 1 op 1 sessies of trajecten te geven. Maar ik ben een healer. Ik geef zelf de healingopleiding en ik mis het geven van healingen heel erg. Dus vanaf nu is het weer mogelijk om een persoonlijke healingsessie bij mij te boeken. Mijn agenda staat daar nu een paar keer per maand voor gereserveerd.

Een healing is een magische ervaring. Een ervaring die jouw energie in beweging brengt en jou kan ondersteunen. Heb je interesse? Bekijk dan de link hieronder voor meer informatie of mail mijn assistente voor het inplannen van jouw afspraak!
 

Wil jij wel met mij aan de slag, omdat jij je aangesproken voelt door mijn werk? Dan ben je ook van harte welkom in een opleiding, workshop of online training!

Veel liefs & licht, Jolanda

Jolanda Hoogkamer