1 - op - 1 Coaching

Coaching

Ben jij hooggevoelig en loop je vast in je leven of je werk? Voel jij dat je er alleen niet uitkomt of wil je graag dat iemand met je meedenkt en je oprecht helpt? Hieronder vind je ervaren coaches die verbonden zijn aan With joy – coaching & training. Ze zijn allemaal expert op het gebied van hooggevoeligheid en hebben een eigen specialisme.

Anna Touw- Smit

Psychosiciaal therapeut

Anna is een psychosociaal therapeut die volwassenen en kinderen begeleidt in ontwikkelings- en bewustwordingsprocessen. Het geven van therapie, coaching en workshops doet ze al ruim 20 jaar met hart en ziel. Anderen omschrijven Anna als een expert op het gebied van levensvragen. Datgene wat onbewust is weer bewust maken, dat is waar Anna voor staat. Dit zorgt ervoor dat je bewuste keuzes kunt maken in je leven en je kunt worden en blijven wie je wilt zijn.

Jolanda Hoogkamer

Jolanda Hoogkamer

 Intuïtief coach & trainer

Jolanda is intuïtief coach en trainer, healer en reader. Daarnaast is ze heel ondernemend en oprichter van With joy – coaching & training.
Jolanda is expert op het gebied van meditatie, healing en energiewerk. De rode draad in haar werk is dat ze mensen helpt om wakker te worden en zich te herinneren aan wie ze diep van binnen zijn. Jolanda kan zich door heldervoelen en helderzien afstemmen op jou en je in contact brengen met de wijsheid en kracht die in jou aanwezig zijn.