Coaching

Coaching

Ben jij hooggevoelig en kun je wel wat hulp gebruiken? Wil jij 1 op 1 met mij aan de slag? Hieronder vind je de mogelijkheden voor coaching, healing en reading. Voor hulp bij thema’s rond hoogsensitiviteit op persoonlijk, spiritueel en zakelijke vlak.

Klik op de foto voor meer informatie. Twijfel je wat voor sessie voor jou geschikt is? Voel je welkom om contact met me op te nemen, ik denk graag met je mee. Of vraag een gratis inzichtsessie aan om te overleggen wat het beste bij je past.

Coaching
Als je nooit hebt geleerd hoe je met je hooggevoeligheid om moet gaan, dan kan het leven overweldigend voelen. Veel hooggevoelige mensen worstelen met de impact die hooggevoeligheid op ze heeft. Wil jij je patronen en overtuigingen doorbreken? Bekijk hier wat ik met coaching voor je kan doen.

Reading
We hebben allemaal onze blinde vlekken als het gaat om  onze uitdagingen. Soms kan het zijn dat je bepaalde informatie geblokkeerd hebt, of dat je het simpelweg niet kunt ontrafelen. Een reading helpt je om inzicht en informatie te krijgen die je met je hoofd niet kan bedenken. Lees hier wat een reading is en wat het voor jou kan betekenen.

Healing
Heb jij het gevoel dat je helemaal uit balans bent? Of kamp je al tijden met allerlei fysieke of geestelijke klachten of een burn-out? Of heb je het gevoel dat je weinig energie of plezier ervaart? Een healing bevordert het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest en brengt je weer in balans. Bekijk hier wat ik met healing voor jou kan betekenen.

With Joy Membership

Meld je gratis aan en ontvang tips, meditaties en inspiratie voor hooggevoelige vrouwen in je mailbox. Als member krijg je ook exclusief toegang tot de library of joy met meditaties, filmpjes en inspiratie. 

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je bent nu een member van With Joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest