Aanvraag coaching, healing of reading

Super dat je hebt besloten om jezelf te gaan ontwikkelen! Via onderstaand formulier kun je aangeven of je interesse hebt in coaching, healing of een reading. Ook is er ruimte om (kort) te beschrijven waar ik je mee kan helpen.
Binnen 2 werkdagen neem ik contact met je op en bespreken we jouw hulpvraag. In het gesprek maken we een heldere afspraak over het aantal sessies wat je nodig hebt en de manier van werken.

Liever zelf bellen?

Wil je liever zelf telefonisch contact met me opnemen? Dat kan ook! Je kunt me bereiken op 06-31230379. Door mijn werk als coach en trainer ben ik soms slecht telefonisch bereikbaar. Laat een bericht achter en ik bel je zo snel mogelijk terug!

5 + 11 =

With Joy Membership

Meld je gratis aan en ontvang tips, meditaties en inspiratie voor hooggevoelige vrouwen in je mailbox. Als member krijg je ook exclusief toegang tot de library of joy met meditaties, filmpjes en inspiratie. 

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je bent nu een member van With Joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest