Coaching door Anna Touw - Smit

Psychosociaal therapeut

Verwerken en loslaten

Ieder mens komt voor de uitdaging te staan om pijnlijke en verdrietige ervaringen te verwerken. Wanneer je gevoelig bent heb je soms extra ‘verteertijd’ nodig. Alles komt immers dubbel zo sterk bij je binnen. Vaak gaan dit soort ervaringen gepaard met een diep gevoel van eenzaamheid en niet begrepen worden. Je trekt je dan terug in jezelf, bouwt als het ware een muur om je heen om jezelf te beschermen tegen pijnlijke gevoelens. 

Het is niet vreemd dat we niet meer stil willen staan bij pijnlijke ervaringen en eenzaamheid. Het maakt dat mensen kiezen voor wat een gemakkelijke weg lijkt te zijn. Vaak wordt dit onbewust gekozen, zonder erover na te denken. Je kunt je bijvoorbeeld storten op je werk, of op zoek gaan naar verdoving door drugs of alcohol. Anderen vluchten in de sport of anderen activiteiten om niet stil te hoeven staan bij de emoties en gevoelens. Dit kan resulteren in het vluchten voor jezelf. Wanneer je geen contact meer kunt maken met je zelf dan kun je ook geen echt contact maken met de ander.

Anna Touw - Smit

Mijn naam is Anna Touw – Smit

Al meer dan 20 jaar begeleid ik mensen met levensvragen. Of dit nu kinderen zijn, pubers, jong volwassenen, volwassenen of oudere mensen. Een ieder krijgt een begeleiding op maat. Je bent immers uniek en dit vraagt dan ook een op jou afgestemde begeleiding. Mijn helder voelende  vermogen en mijn ruime ervaring zet ik hierbij in.

Het is mijn passie om mensen te begeleiden naar een gelukkig leven waarin ze de rust ervaren bij wie ze zijn, wat ze doen en hoe ze dingen doen.  Ik help je om niet langer een speelbal te zijn van je gedachten, emoties, de buitenwereld, het verleden of de toekomst. Het brengt je weer terug bij wie je in essentie bent. Dit heeft tot gevolg dat je weer goed in verbinding bent met jezelf en kunt leven vanuit je hart.

Veel mensen kiezen ervoor om meteen aan de slag te gaan en dus te starten met de intake. Mocht je liever eerst een kennismakingsgesprek willen dan kan dit natuurlijk ook. Het kennismakingsgesprek is gratis en duurt maximaal 30 minuten.

Voorbeelden waarbij mijn coaching je kan helpen: 

R

bij het gevoel “vast te zitten”

R

weinig energie hebben

R

weinig concentratievermogen

R

snel overprikkeld of gestrest zijn

R

laag zelfbeeld

R

narcisme

R

burn-out

R

hechtingsproblematiek

R

kinder- en jeugdbegeleiding

Herken jij je hierin? Wil jij hier hulp bij?
Voel je welkom om contact met me op te nemen, ik bied je een gratis inzichtgesprek aan
van 30 minuten. Zo kunnen we samen afstemmen wat voor jou de beste weg is.

Anne-Lies

Vandaag was ik bij Anna, in een huisje in het bos. Anna is één van de wijste vrouwen die ik ken en vandaag nam ze ons mee op reis. Een innerlijke reis naar aanleiding van het medicijnwiel. Ik ben ondergedompeld in de wijsheid van Anna en neem de magie mee naar huis. Anna is down to earth en heeft een heerlijke taal en een onschatbare bron om uit te putten. Ik ben dankbaar dat ik aan mag schuiven bij Anna, wat een vrouw!

Marije

Voel je onrust, gebeuren er rare dingen de laatste tijd in je leven, wil je van oude patronen af, of heb je een vraag over je huisdier? Anna heeft in no-time achterhaald wat er speelt in je leven, wat je nu nodig hebt en wat je mag helen en loslaten. Anna is al een paar jaar mijn levenscounseler, zo fijn!

Hoe én waarmee ik je kan helpen

Ieder mens is uniek, zo ook de vragen waar ze mee komen. Je lichaam is één grote bibliotheek, alle ervaringen die je opdoet in je leven worden opgeslagen in je lichaamsgeheugen. Pijnlijke ervaringen stoppen we diep weg, we willen dit nooit meer voelen en/of ervaren. Je trekt conclusies en hebt de nodige overtuigingen opgebouwd. Bijvoorbeeld, ik mag er niet zijn of mensen zijn niet te vertrouwen. Je komt in de overlevingsmodus. Deze overtuigingen bouwen zich op en zelfs als ze niet meer bij je passen blijven ze van kracht. Zo metsel je een muur om je heen en verstop je je kwaliteiten.

Mijn uitdaging is om jouw kwaliteiten achter de muur vandaan te halen. Ze in het zonlicht te plaatsen zodat het er helemaal mag zijn. Dan komt je levensenergie weer terug. Je oorspronkelijke zelf. Ieder mens is naar de aarde gekomen met kwaliteiten en een missie, wanneer je dit weer kunt toelaten kun je worden wie je wilt zijn.

Mijn werkvormen zijn heel divers, ik stem af op jou en voel wat er nodig is om snel tot de kern te komen. Samen maken we jouw leven mooier. Ik help je graag. Wil je mij eerst nog wat beter leren kennen of jouw situatie voorleggen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik denk graag met je mee!

Lees hier mijn laatste artikelen op Centre of joy

8 tips om met negatieve energie om te gaan

8 tips om met negatieve energie om te gaan

Je zult het ongetwijfeld herkennen: je voelt je opgewekt en vol energie en ineens komt er iemand binnen met een negatieve energie die overweldigend op je af komt. Je voelt de zwaarte als het ware je lijf ingaan. Weg is je opgewekte gevoel en de vermoeidheid slaat toe....

Lees meer
Het effect van jouw geboorte

Het effect van jouw geboorte

Een geboorte is één van de belangrijkste gebeurtenissen in een mensenleven. We hebben allemaal onze geboorte ervaring in ons systeem zitten, ook al is dit vaak onbewust. Toch is de manier waarop jij bent geboren bepalend voor hoe je nu in het leven staat. In dit...

Lees meer

 Hoe je contact met mij op kan nemen:

06 37 45 57 93

Amersfoortseweg 38 in Maarn

Voel je welkom om contact met me op te nemen, ik bied je een gratis inzichtgesprek aan van 30 minuten. Zo kunnen we samen afstemmen wat voor jou de beste weg is naar jezelf.

Volg je me al op social media?

Ik vind het superleuk om contact met je te houden! Natuurlijk vind je mijn blogs hier op Centre of joy.
Je vindt mij persoonlijk op social media onder andere op Facebook en LinkedIn