Coaching op ongezonde relaties

Coaching op ongezonde relaties

 • Ben je hooggevoelig en bleef je langer in een ongezonde relatie, dan goed voor je was?
 • Heb je wel eens een relatie gehad met een narcist?
 • Heb je de relatie verbroken, of wil je die verbreken maar verlang je soms terug naar het gevoel wat je had in het begin van de relatie?
 • Ben jij jezelf volledig kwijtgeraakt in een destructieve relatie?
 • Vind je het moeilijk om echt los te komen van een relatie of denk je er nog veel aan?

HSP’s blijven vaak langer in ongezonde relatie

Tegenpolen trekken elkaar aan. HSP’s komen opvallend vaak in een destructieve relatie terecht. Iemand die hooggevoelig is, is vaak gericht op de ander. Hooggevoelige vrouwen of mannen treffen regelmatig iemand die heel erg gericht is op zichzelf. Vaak gaat het om een relatie met een narcist, iemand met narcistische kenmerken of een sociopaat. Een HSP heeft een groot inlevingsvermogen en de narcist/sociopaat kan zich totaal niet inleven in de ander. Of hij/zij kan zich wel inleven maar heeft geen verantwoordelijkheidsbewustzijn. Hij/zij heeft geen geweten, respect of normen en waarden over liefdevol omgaan in een relatie met de ander. En ondanks de grote verschillen is er toch een sterke aantrekkingskracht.

Het gedrag van een ander kun je niet veranderen, van een narcist al helemaal niet.
Maar jij kunt wel voor jezelf kiezen en aan de slag gaan zodat je echt loskomt en nooit meer in zo’n relatie terecht komt.

De oorzaak waarom je in deze relatie terecht bent gekomen:

Er is een onderliggende oorzaak waarom je in een relatie terecht komt waar je grenzen worden overschreden. Een reden waarom jij je aangetrokken voelt tot een narcist of sociopaat. Je kunt alles leren over narcisme, sociopaten en hoe jij ze kan herkennen. Als je de werkelijke oorzaak waarom het je overkomt niet oplost dan blijft het op je pad komen. Energetisch gaat een destructieve relatie over de pijn in jou. Over patronen en programma’s die je in je leven hebt ontwikkeld.

Het herkennen van deze patronen en programma’s is een belangrijke eerste stap. Daarna is het nodig dat je op een heel diep niveau die andere programma’s gaat ontwikkelen. Dit gaat echt over alle niveaus, fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. Mijn aanpak voor coaching op ongezonde relaties zorgt ervoor:

 • dat je echt loskomt van de relatie.
 • dat je inzicht krijgt in de werkelijke oorzaak waarom je in zo’n relatie (of relaties) terecht bent gekomen.
 • dat je natuurlijk je grenzen aan kan geven.
 • dat jij jezelf niet meer kwijt raakt in relaties.
 • dat jij je weer gelukkig en krachtig voelt, zonder dat je daarvoor iemand ander nodig hebt.
 • dat je weet hoe je een relatie aan kan gaan vanuit jouw behoeftes en verlangens.
 • dat je pijnlijke stukken in jezelf kan helen en loslaten.
 • dat je nooit meer in zo’n relatie terecht hoeft te komen.
 • dat je voelt hoeveel jij waard bent.

Ik geloof in jouw gevoelskracht

In mijn werk zie ik dagelijks hooggevoelige vrouwen en mannen die zo gericht zijn op de buitenwereld. Hierdoor kun je het contact met wie jij diep van binnen bent echt kwijtraken.

Ik geloof erin dat als je hooggevoelig bent dat je een onmetelijke gevoelskracht hebt, die vanuit het diepste van je ziel komt. Tijdens of na een intense destructieve relatie kan je dat gevoel helemaal kwijt zijn. Veel HSP’s hebben een lager zelfbeeld, zijn verward of schamen zichzelf hoe ze het zover hebben kunnen laten komen.

Hoe werkt de coaching

Bij coaching op ongezonde relaties ga je echt actief aan de slag met jezelf. Na iedere sessie krijg je één of meerdere oefeningen, meditaties of schrijfopdrachten. Dit alles met als doel om jezelf helemaal te transformeren en te helen, zodat er meer ruimte komt voor puur geluk en liefde voor jezelf en het leven. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer in een ongezonde relatie terecht komt.

Mijn coaching op ongezonde relaties is bedoeld voor mannen en vrouwen die nog in een narcistische relatie zitten en eigenlijk willen breken, of die (net) een relatie hebben beëindigd of willen beëindigen. Mijn coaching is niet bedoeld als klaagpunt over je relaties waar jij jezelf slachtoffer (door)maakt. Of om te leren hoe jij je het beste aan kan passen om de destructieve relatie in stand te houden.

Wil jij in je kracht gaan staan en aan de slag om te veranderen?  Je gaat je naar binnen richten en niet meer naar buiten. Je krijgt grip op jezelf, je gevoel, je leven en je relaties.

Je investering

Het aantal sessies wat er nodig is om te veranderen hangt sterk af van je bagage van het verleden, je relaties en in hoeveel impact dit heeft op wie jij bent. Over het algemeen zijn er 3 tot 10 sessies nodig om blijvend en succesvol te veranderen. Voorafgaand aan een traject overleggen we samen met hoeveel sessies we gaan werken. Een coachingssessie duurt een uur, of soms iets langer.

Hieronder vind je een overzicht van de tarieven en mogelijkheden voor particulieren. Een traject duurt gemiddeld 5 sessies, het aantal sessies stemmen we oorafgaand aan het traject af. Betaalt de werkgever voor de werknemer? Dan is het tarief € 135 per sessie, exclusief BTW.
Ben je ZZP-er en wil je de factuur op je bedrijfsnaam? Dan zijn de tarieven hieronder exclusief BTW.

De komende tijd is het niet mogelijk om een kennismakingsgesprek aan te vragen of een traject bij mij te starten. Ook is er geen wachtlijst en kunnen we geen termijn aangeven wanneer dit wel mogelijk is. 

Losse sessie

Je investering voor een losse sessie is € 125

3 sessies

Je investering voor 3 sessies is € 350 (€ 25 korting)

5 sessies

Je investering voor 5 sessies is
€ 550 (€ 75 korting)

10 sessies

Je investering voor 10 sessies is € 1050 (€ 200 korting)

Ingrid

Door mijn burnout voel ik me vaak zwak en heb ik weinig energie. Door de coaching kan ik veel beter luisteren naar mijn lichaam en kies ik bewust voor dingen die mij energie geven. Je meditaties helpen me om mijn energie weer te laten stromen en meer rust in mijn hoofd te krijgen. ik heb het gevoel dat ik stap voor stap weer uit het dal klim.

​Angelique

Wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen! Door de inzichtsessies zit ik zoveel lekkerder in mijn vel! Eindelijk goed gegrond, achter mijn ware passie’s gekomen en weet ik beter om te gaan met energie van mij en ook van anderen. De workshop “spelen met energie” was dan ook een ware life – changer. Ik kan dit iedereen aanraden

Vaak voelen mijn klanten dat ze door mijn energie en aanpak kunnen groeien en dat ik ze kan helpen. Voel jij dat ook, vraag dan nu jouw coachingstraject aan! Wil je me eerst nog wat beter leren kennen, of overleggen wat voor jou het beste is? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan, ik denk graag met je mee.