1-op-1 Coaching

1-op-1 Coaching

Je hebt best een leuk leven maar diep van binnen weet en voel je dat je veel meer kan en veel meer wilt in je leven. Maar je leeft vaak op de handrem. Je hooggevoeligheid is een belemmering en je leven voelt soms zo overweldigend. Misschien worstel jij al lange tijd met de gevolgen van je hooggevoeligheid? Wil jij dingen veranderen in je leven maar val je onder andere door je hooggevoeligheid steeds terug in je oude patroon? Of misschien heb je recent iets meegemaakt wat je omver heeft geblazen en je weet niet meer hoe je hieruit moet komen.

Waarom hooggevoeligheid als last kan voelen
Als je hooggevoelig bent krijg je niet alleen meer prikkels binnen, maar je verwerkt die prikkels ook nog op een dieper niveau. Jij ontvangt de hele dag door veel meer details en informatie vanuit je omgeving. En al je gevoelens en gedachten ervaar je intenser dan iemand die niet hooggevoelig is. Dit komt onder andere doordat je zenuwstelsel gevoeliger is.

Iedereen die hooggevoelig is, is uniek en heeft zijn of haar eigen kwaliteiten. Hooggevoeligheid is een talent, een kwaliteit die je kan benutten om je leven meer glans te geven.

In onze maatschappij waar alles steeds sneller gaat en er meer en meer prikkels op je af komen, kan je hooggevoeligheid een echte uitdaging zijn. Meer en meer mensen hebben hier last van en als je hooggevoelig bent, dan kun je echt overprikkelt raken. Als je niet goed met je aandacht, energie en grenzen omgaat dan kan dat grote gevolgen hebben voor je welzijn, je gezondheid en hoe jij je voelt. Met coaching kan ik je helpen om jouw hooggevoeligheid te gaan ontwikkelen, zodat jij niet meer hoeft te worstelen maar meer kan gaan genieten van jouw unieke talenten.

Wil jij leren om van je hooggevoeligheid je gave te maken? Wil jij de de voordelen van je HSP in leren zetten, zodat je geen last hebt van de nadelen?

Mijn coaching kan je helpen om:

 • Sterker te worden, zodat je minder snel uit balans raakt
 • Te sparren over hoe jij anders met je hooggevoeligheid om kan gaan
 • Te leren om gedachten, gevoelens en emoties los te laten
 • Je grenzen te (h)erkennen en hiernaar te handelen
 • Jezelf krachtiger, vitaler en sterker te voelen
 • Meer contact te hebben met wie jij diep van binnen bent en keuzes te maken die echt bij jou passen
 • Jezelf niet te verliezen in relaties
 • Nooit meer terecht te komen in een relatie met een narcist
 • Je aandacht te richten op de dingen waar je gelukkig van wordt
 • Meer vertrouwen in jezelf te krijgen
 • Meer te luisteren naar je intuitie en gezonde keuzes te maken
 • Op een succesvolle manier te stoppen met roken, overmatig alcoholgebruik, eetbuien, medicijngebruik, drugs of andere verslavingen.

Herken jij je in deze punten? Wil jij stoppen met worstelen en gaan genieten van je hooggevoeligheid? Verlang jij naar verandering en wil je nu echt stappen gaan maken? Ik help je graag! Geef hier aan dat je interesse heb in coaching en ik neem contact met je op!

Wat is coaching?

Je leven verandert door het vergroten van je bewustzijn. Zo kun je bewuster om gaan met je energie, je keuzes en verandert je leven. Tijdens de coaching ligt mijn focus op jouw persoonlijke ontwikkeling en succesvol en blijvend resultaat. Vooraf maken we heldere afspraken over het aantal sessies en de manier van werken. Over het algemeen zijn er 3 tot 10 sessies nodig om blijvend en succesvol te veranderen. Het aantal sessies hangt sterk af van het thema waar jij mee wilt gaan werken en in hoeverre dit impact heeft op je leven.

Je investering

Een coachingssessie duurt een uur. De kosten voor coaching zijn:

Losse sessie

Je investering voor een losse sessie is € 80

3 sessies

Je investering voor 3 sessies is
€ 230 (€ 10 korting)

5 sessies

Je investering voor 5 sessies is
€ 375 (€ 25 korting)

10 sessies

Je investering voor 10 sessies is
€ 750 (€ 50 korting)

Ingrid

Door mijn burnout voel ik me vaak zwak en heb ik weinig energie. Door de coaching kan ik veel beter luisteren naar mijn lichaam en kies ik bewust voor dingen die mij energie geven. Je meditaties helpen me om mijn energie weer te laten stromen en meer rust in mijn hoofd te krijgen. ik heb het gevoel dat ik stap voor stap weer uit het dal klim.

​Angelique

Wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen! Door de inzichtsessies zit ik zoveel lekkerder in mijn vel! Eindelijk goed gegrond, achter mijn ware passie’s gekomen en weet ik beter om te gaan met energie van mij en ook van anderen. De workshop “spelen met energie” was dan ook een ware life – changer. Ik kan dit iedereen aanraden

Vaak voelen mijn klanten dat ze door mijn energie en aanpak kunnen groeien en dat ik ze kan helpen. Voel jij dat ook, vraag dan nu jouw coachingstraject aan! Wil je me eerst nog wat beter leren kennen, of overleggen wat voor jou het beste is? Vraag dan een gratis inzichtsessie aan, ik denk graag met je mee.

Pin It on Pinterest