Healing

Healing

Heb jij het gevoel dat je uit balans bent? Of kamp je al met allerlei fysieke of geestelijke klachten, depressie of een burn-out? Heb je last van de effecten van je hooggevoeligheid?
Misschien heb je het gevoel dat je weinig energie, plezier of ervaart? Of je nu zelf al bezig bent om je te verdiepen in je herstel of dat je nog aan het begin staat, een healing kan je ondersteuning en energie geven en helpen herstellen.

Verander je energie en je verandert je leven!

Een healing stimuleert je zelfgenezend vermogen

Je bent veel meer dan je lichaam en je gedachten. Alles is energie, jij bent energie. Je hebt een uitstraling van energie ook wel je aura genoemd. In een healing maak ik contact met jouw essentie, met wie jij diep van binnen bent en met jouw energie. Tijdens de healing breng ik de energie in beweging zodat dit weer samen kan vallen, met wie jij diep van binnen bent.

Een healing bevordert het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest. Het kan stress en spanning doen verlagen en fysieke en geestelijke klachten doen verminderen. Een healing brengt je energie weer in harmonie en balans. Tijdens de healing zit je op een stoel.

 

Bij welke klachten kan een healing helpen?

  • Vermoeidheid en een gebrek aan vitaliteit
  • Burn-out
  • (Langdurige) overprikkeling
  • Loslaten van patronen en overtuigingen
  • Stress en spanningsklachten, al dan niet met fysieke klachten
  • Depressie en stemmingswisselingen
  • Allergieën
  • Auto-immuunziekten

Waarom zou je bij mij een healing doen?

In 2001 ben ik gestart met intensieve opleidingen op het gebied van reading, healing en energiewerk. Naast de healingopleiding die 1 jaar duurde heb ik verschillende masterclasses gevolgd om mezelf als healer nog verder te ontwikkelen. Mijn helderheid, intuitie, ervaring en opleidingen maakt dat ik een hele krachtige healer ben.

Vaak worden mijn klanten aangetrokken door mijn energie en aanpak en weten ze dat ik ze kan helpen. Heb jij dat gevoel ook en wil je graag een reading, vraag dan nu jouw healing aan!

 

Je investering

Je investering voor een healing is € 60 en duurt (circa) 45 minuten.

Sandra

Lieve Jolanda, dankjewel voor de bijzondere healing. Het leek wel alsof alle emoties en gevoelens die ik zo lang weg had gestopt heel zacht en liefdevol gingen stromen. Alsof het door jou gezien mocht worden, ik voelde me helemaal gezien, geliefd en vrij.  Ik heb zo goed geslapen vannacht, sinds tijden! Dankbaar voor deze mooie ervaring.

​Anoniem

Al heel lang kamp ik met depressies en angsten. Regelmatig maak ik weer een afspraak voor een healing. Het geeft me iedere keer weer zoveel energie, inzichten en rust. Het helpt mij echt om met mijn angsten om te gaan en stap voor stap wordt het zware gevoel van depressie minder.

Disclaimer: energetische behandelingen zijn geen vervanging van medische zorg. Wel kan dit elkaar ondersteunen.

Pin It on Pinterest