Healing

Healing

Heb jij het gevoel dat je uit balans bent? Of kamp je al met allerlei fysieke of geestelijke klachten, depressie of een burn-out? Heb je last van de effecten van je hooggevoeligheid?

Misschien heb je het gevoel dat je weinig energie, plezier of ervaart? Of je nu zelf al bezig bent om je te verdiepen in je herstel of dat je nog aan het begin staat, een healing kan je ondersteuning en energie geven en helpen herstellen.

Verander je energie en je verandert je leven!

Een healing stimuleert je zelfgenezend vermogen

Je bent veel meer dan je lichaam en je gedachten. Alles is energie, jij bent energie. Je hebt een uitstraling van energie ook wel je aura genoemd. In een healing maak ik contact met jouw essentie, met wie jij diep van binnen bent en met jouw energie. Tijdens de healing breng ik de energie in beweging zodat dit weer samen kan vallen, met wie jij diep van binnen bent.

Een healing bevordert het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest. Het kan stress en spanning doen verlagen en fysieke en geestelijke klachten doen verminderen. Een healing brengt je energie weer in harmonie en balans. Tijdens de healing zit je op een stoel.

Bij welke klachten kan een healing helpen?

  • Vermoeidheid en een gebrek aan vitaliteit
  • Burn-out
  • (Langdurige) overprikkeling
  • Loslaten van patronen en overtuigingen
  • Stress en spanningsklachten, al dan niet met fysieke klachten
  • Depressie en stemmingswisselingen
  • Allergieën
  • Auto-immuunziekten

Bij langdurige of heftige klachten zijn er vaak 3 tot 6 sessies nodig.

Vanwege mijn overvolle agenda en de inmiddels flinke wachtlijst neem ik voorlopig geen nieuwe aanvragen meer aan. Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer ik weer nieuwe clienten aanneem? Stuur dan een mail naar support@withjoy.nl, dan ontvang je als eerste bericht. 

 

. Waarom zou je bij mij een healing doen?

Als hooggevoelige coach en trainer ben ik ook expert op het gebied van intuitie en energie. Mijn hooggevoeligheid zorgt ervoor dat ik van nature al heel erg veel aanvoel en oppik. Mijn kwaliteiten beschrijven zich het best als heldervoelend en helderwetend.

Vanaf 2001 ben ik deze kwaliteiten bewust gaan ontwikkelen met opleidingen om mijn intuitie te ontwikkelen. En tot op heden volg ik nog steeds opleidingen om hierin te blijven groeien en te specialiseren. Ik startte met een healingopleiding, waar ik echt heb geleerd met energie te werken. Ik werk niet met een universele energie zoals bijvoorbeeld met Reiki of Acces Bars. Door jarenlange opleidingen heb ik geleerd om met de energie van iemands essentie te werken. Mijn helderheid, intuitie, ervaring en opleidingen maken me een hele krachtige healer.

Vaak worden mijn klanten aangetrokken door mijn energie en aanpak en weten ze dat ik ze kan helpen. Heb jij dat gevoel ook en wil je graag een healing, vraag dan nu jouw healing aan! Heb je nog vragen? Voel je dan welkom om contact met me op te nemen.

Je investering

Je investering voor een healing is € 90 en duurt circa een uur. Voor 3 healingen krijg je € 30 korting en betaal je € 240.

Ik geef geen losse sessies meer, omdat mijn agenda meer dan vol zit. Daarnaast geloof ik er ook in dat de klacht of het patroon waar je mee loopt in langere tijd is ontstaan en waarmee je met meer sessies meer resultaat echt iets kunt doorbreken en oplossen. Het is wel mogelijk om een traject van 3, 5 of 10 sessies te starten. Een combinatie van reading, coaching en healing is mogelijk.

Ben jij een client of een deelnemer van mijn opleidingen of workshops? Dan kun je wel een losse sessie afspreken. Neem contact met me op voor het maken van een afspraak.

 

Vanwege mijn overvolle agenda en de inmiddels flinke wachtlijst neem ik voorlopig geen nieuwe aanvragen meer aan. Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer ik weer nieuwe clienten aanneem? Stuur dan een mail naar support@withjoy.nl, dan ontvang je als eerste bericht. 

Sandra

Lieve Jolanda, dankjewel voor de bijzondere healing. Het leek wel alsof alle emoties en gevoelens die ik zo lang weg had gestopt heel zacht en liefdevol gingen stromen. Alsof het door jou gezien mocht worden, ik voelde me helemaal gezien, geliefd en vrij.  Ik heb zo goed geslapen vannacht, sinds tijden! Dankbaar voor deze mooie ervaring.

​Anoniem

Al heel lang kamp ik met depressies en angsten. Regelmatig maak ik weer een afspraak voor een healing. Het geeft me iedere keer weer zoveel energie, inzichten en rust. Het helpt mij echt om met mijn angsten om te gaan en stap voor stap wordt het zware gevoel van depressie minder.

Disclaimer: energetische behandelingen zijn geen vervanging van medische zorg. Energetische behandelingen kunnen wel heel goed een medisch traject ondersteunen.