Coaching

Leuk dat je interesse hebt om het nieuwe coachingstraject te testen! Ik heb ontzettend veel reacties gekregen, bijna 40 (!!) tot nu toe en er komen nog steeds mails binnen. Dat zijn er veel meer dan ik ook daadwerkelijk kan honoreren.

Ik heb jou geselecteerd als 1 van de (mogelijk) testers. Hier vind je meer informatie, zodat je kan beslissen of je ook daadwerkelijk wilt gaan testen.

Wat gaan we doen? We gaan aan de slag met jouw thema, jouw hulpvraag. Het doel van het traject is om een echte verandering en transformatie in jouw leven te creëren. 

 

We doen dit door 4 sessies, 1 op 1 in mijn coachingsruimte in IJsselstein. Dat is vlak onder Utrecht. Na aanmelding (en betaling) ontvang je een mail met een link naar mijn agenda zodat je de afspraken in mijn agenda kan plannen. De eerste sessie plan je zelf in, in de maand september. Daarna hebben we eens per 3 a 4 weken een afspraak.

In het coachingsgesprek gebruik ik verschillende technieken om contact te maken met wie jij diep van binnen bent. Die technieken zijn gespreksvorm, maar ook visualisaties, reading of healing. Het gaat alleen niet om hoe we gaan werken, maar dat jij iets gaat doorbreken, we gaan met jouw thema en hulpvraag aan de slag om daar een blijvende verandering in te brengen.

Meld je vandaag nog aan als tester van het nieuwe coachingstraject!
Het aanbod is vandaag en morgen geldig (vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus)
Ik kijk ernaar uit om samen met je aan de slag te gaan! 

Your true nature is joy

Heb je nog vragen? Vind hier ​​​​​je antwoord!

Is de coaching live, of kan het ook via Skype?

De eerste sessie is sowieso live, bij mij in de praktijk. In overleg kunnen we een vervolgsessie via Skype plannen. De sessies zijn intenser als we dit 1 op 1 doen! Ik werk NIET via Facetime voor coaching of energiewerk. 

Waar geef je de coaching? Wat is je adres?

Mijn adres is Edelstenenbaan 81, 3402 XC Ijsselstein. 

Kan ik makkelijk parkeren?

De kosten voor de coaching als tester is zo laag, dat er geen marge op zit. Kun je een keer echt niet, of ben je ziek, meld het dan zo snel mogelijk dan kunnen we een nieuwe afspraak inplannen. Meld jij je meerdere keren kort vante voren af, dan gelden de algemene voorwaarden. 

Ik ben ondernemer, kan ik de kosten voor coaching dan aftrekken van de belasting?

Yes! Je kunt de BTW aftrekken en de kosten aftrekken van je inkomsten. Zo bespaar je geld! 

Ik kan onverwachts niet komen, krijg ik mijn geld terug?

De kosten voor de schrijfochtend zijn zo laag, dat er helemaal geen marge opzit. Feitelijk gaat alles op aan BTW afdracht, inkomstenbelasting en de kosten voor de lunch. De kosten voor de organisatie van de schrijfochtenden maar ook de communicatie, marketing & sales, , de website en technische ondersteuning draag ik helemaal alleen. Het crediteren en terugstorten van € 12 kost mij veel meer tijd en geld, dan Live with joy oplevert. Als je niet kan komen, dan wordt de factuur niet gecrediteerd en wordt het geld niet terug gestort.

Gratis training Omgaan met je hooggevoeligheid

Vind jij het soms lastig om hooggevoelig te zijn en wil je graag leren hoe je om kan gaan met je hooggevoeligheid? Meld je dan gratis aan voor de training Omgaan met je Hooggevoeligheid. Je ontvangt dan niet alleen de 4-delige training maar ook een gratis e-book!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je krijgt nu toegang tot de library of joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest