Combi deal online healingen

Krachtige healingen om jezelf persoonlijk te ontwikkelen

Ontvang 2 krachtige online healingen

Dinsdag 30 augustus ben ik jarig! Om dat te vieren heb ik een super leuke actie waarbij je 2 krachtige online healingen ontvangt die je kan doen wanneer jij wilt! Het is de healing om de liefde voor jezelf te versterken en een superhealing om je energie te verhogen.

Healing om de liefde voor jezelf te versterken

Ben je hooggevoelig en zorg je vaak goed voor anderen, maar kom je zelf vaak op de laatste plaats? Voel je anderen goed aan, maar vind je het soms lastig om te voelen wat jij nodig hebt? Ben je soms te hard en kritisch voor jezelf? Of ben je soms onzeker en heb je regelmatig het gevoel dat je niet goed genoeg bent? 

Voel je dat het tijd is om met meer liefde voor jezelf te gaan leven? Wil jij het stralende middelpunt van jouw leven worden? Hier gaat de healing om je zelfliefde te versterken jou bij helpen.

Superhealing om je trilling te verhogen

Als je energie in een hoge trilling is dan voel je meer geluk, licht en liefde. Soms is het lastig om zelf in een hoge trilling te blijven. Bijvoorbeeld als het tegenzit en er veel gebeurt in je leven. Als je een burn-out hebt of ziek bent of als je de lat steeds zo hoog legt voor jezelf. Dan kan het leven zwaar voelen. De superhealing helpt je om je energiefrequentie weer te verhogen zodat jij je lichter, blijer en liefdevoller voelt.

superhealing

De superhealing om je energie te verhogen is voor iedereen die ernaar verlangt om:

Z

zwaarte en somberheid los te laten

Z

stress of spanning los te laten en heerlijk te ontspannen

Z

meer geluk, liefde en welzijn te voelen

Z

je minder vermoeid te voelen en meer energie te hebben

Z

minder in je hoofd te zitten of last te hebben van gepieker

Z

te herstellen van een burn-out

De online healing op zelfliefde is voor iedereen die ernaar verlangt om:

Z

zachter en liefdevoller voor jezelf te zijn

Z

meer balans te krijgen in je leven

Z

trots te zijn op wie je bent

Z

minder perfectionistisch te zijn

Z

jezelf niet meer voorbij te rennen

Ontvang de krachtige online healingen 

Meld je nu aan voor de combi deal en ontvang 2 krachtige online healingen niet voor € 38 maar slechts € 11!

Energie is magisch. Als jij de geluidsopname op een ander moment luistert, dan activeer je op dat moment de energie en de healing voor jou. Je kunt de geluidsopname van de healing dan ook zo vaak luisteren als je wilt. Je zal steeds het effect van de healing ervaren.

Hoe gaat een online healing in zijn werk? 

Je ontvangt een geluidsopname van de healing. Je kunt de geluidsopname vergelijken met de meditaties zoals je van mij gewend bent. Je wordt begeleid door mijn stem en helende muziek. De healing duurt ongeveer een half uur. De geluidsopname is in MP3 formaat en je kunt deze ook downloaden.

Wat je tijdens een online healing kan voelen

Het kan zijn dat je tijdens de healing fysieke sensaties voelt, zoals tintelingen, kippenvel, warmte, kou, ontspanning of misschien juist wat extra spanning in je lichaam. Of je kan emoties ervaren. Je mag erop vertrouwen dat de healing en de energie op die manier naar jou toekomt, zoals het bij jou past. Er is geen goed of fout, alles wat jij ervaart klopt helemaal met wat jij nodig hebt. Naast het geluidsbestand deel ik mijn ervaring tijdens de healing en wat ik heb waargenomen in het veld en de groepsenergie. Dit maakt het vaak nog krachtiger en geeft je extra inzicht. 

Mijn dreamteam van gidsen, engelen en healers

Tijdens het maken van een healing werk ik samen met mijn dreamteam van gidsen, engelen en healers. We zorgen voor een veilige en gegronde ruimte, waar je gedragen en beschermd wordt. We creëren een liefdevol lichtveld als helende ruimte waar jouw energie in beweging mag komen. Je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd en je start een diepe transformatie op alle niveau’s: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Je kunt de healingen zo vaak doen als jij wilt!

Energie werkt voorbij tijd en ruimte. Energie is magisch. Steeds als jij de geluidsopname luistert, dan activeer je op dat moment de energie en de healing voor jou. Je kunt de healing  zo vaak luisteren als je wilt. Je zal steeds het effect van de healing ervaren. Als je de opname meerdere keren luistert, kan het effect van de healing ook steeds weer anders voelen.

Ik werk samen met mijn dreamteam van gidsen, engelen en healers

Ik ben hooggevoelig en als kind zag en voelde ik al veel meer dan ‘de grote mensen’ zeiden dat er was. Net als vele andere kinderen werd mij vooral geleerd om mijn mentale capaciteiten te ontwikkelen. Na jaren van ontkennen van mijn gevoeligheid startte ik in 2001 met mijn eerste opleiding in intuïtieve ontwikkeling. Wat een feest was dat: ik leerde dat ik helemaal niet gek was, maar dat ik gewoon heel veel voel, zie en weet. Vele opleidingen volgden. Ik ben onder andere gecertificeerd coach, healer en reader. In 2008 startte ik mijn eigen praktijk, die na al die jaren enorm is gegroeid.

Mijn verbinding met gidsen en engelen

Ik durf er nu helemaal voor uit te komen wie ik ben: hooggevoelig, helderwetend, helderziend en heldervoelend. Tijdens de healing werk ik samen met mijn dreamteam van gidsen, engelen en healers. Samen met hen creëren we een liefdevol lichtveld als helende ruimte waar jouw energie in beweging mag komen. Magisch om te doen en om te beleven!

 

15+ jaar

ervaring als healer, reader, coach en trainer

 

5 miljoen +

  geholpen door mijn meditaties, masterclasses en challenges

 

2000+

Deelnemers in opleidingen, workshops en online trainingen

Dit is wat andere mensen zeggen over voorgaande healingen

Dank je wel voor deze healing. Ik heb heel veel gevoeld en ervaren maar ook veel emotie gehad. Ik voel me nu leeg en rustig. En zal nog wel veel meer gaan ervaren en voelen.

Brenda

Dank je wel voor deze hele mooie healing. Mijn wereldje staat flink op zijn kop nu, burn-out, overgang en pijnlijke emotionele flashbacks. In deze healing ook emotionele momenten gehad. Wel voelde ik de warme gouden lichtstraal. Hopelijk de stap naar een voorspoedig pad. Liefs Marie-José

Marie-José

Lieve Jolanda. Alweer heel erg bedankt voor deze mooie healing. Ik vind het zo fijn om erna te luisteren. Ik word er helemaal rustig van en kan goed bij mijzelf komen. 

Marian

Dank je wel Jolanda, Het was een krachtig, liefdevol samenzijn. Mooie ontmoeting met al wat is. Heel fijn.

Geerte

Lieve Jolanda, Dank je wel dat ik deze ervaring heb mogen ontvangen. De afgelopen weken heb ik veel ‘oud zeer’ kunnen verwerken. En loslaten. Dus deze healing was zo ongelofelijk en nodig om de volgende stappen op mijn levenspad te kunnen zetten. Na de healing heb ik allereerst 2 uur geslapen en voel dat er ontzettend veel is gebeurd. Ik voel me gesteund om verder te gaan. Dank daarvoor. 

Roswita

Bedankt voor de fijne healing Jolanda! Ik was totaal ontspannen en zakte al snel diep in mijn lichaam… de laatste weken voelde mijn lichaam heel erg zwaar… en ik was veel moe… ik voel me nu veel lichter… hopelijk blijft dit zo en heb ik dingen los kunnen laten die me niet meer dienen.

Edgar

Na vanaf half maart dagelijks een van jouw meditaties gevolgd te hebben, waarbij jouw aangename stem mij veel troost en ontspanning biedt, heb ik vandaag de stap durven nemen om voor het eerst een healing te volgen.Aanvankelijk zittend op mijn meditatiebankje, voelde ik veel onrust, mede doordat ik via de koptelefoon mijn eigen hartslag hoorde. Toen ik op mijn yogamat ging liggen, verdween de hartslag in mijn oren en kon ik me gelijk ontspannen. 
Er kwam veel verdriet los. Mijn intentie was mijn angst nu echt los te kunnen laten. Nu voel ik mij vermoeid, voldaan en vredig. Ik vind het heel fijn dat jij ook de mogelijkheid biedt deze healing te kunnen blijven beluisteren, daar ga ik zeker gebruik van maken. Hartelijk dank voor deze bijzondere ervaring.
Groet, Marjon
Marjon

Vind hier je antwoord op de meestgestelde vragen

Is dit een andere healing dan die je al eerder hebt gegeven?

De superhealing en de healing om zelfliefde te versterken hebben op een eerder moment plaats gevonden. De audio’s en de energie is echt zo sterk dat je steeds bij het luisteren van de healing het effect zal ervaren. 

Ik heb 1 van de healingen al gekocht, krijg ik dan korting?

Heb jij al 1 van de healingen gekocht? Weet je dat je dan nog steeds voor heel weinig geld de andere healing koopt? Normaal kost een healing circa € 19. Nu ontvang je beide healingen voor slechts € 11.

Hoe gaat een online healing in zijn werk?

Simpel gezegd is het een krachtige meditatie die je kan luisteren. Anders is dat ik tijdens de online healing je energie in beweging breng. Na aankoop ontvang je een mail met een link naar het geluidsbestand. Je kunt het geluidsbestand downloaden als MP3 of gewoon afspelen. Het beste luister je met oortjes of een koptelefoon.  Je wordt begeleid door mijn stem en prachtige muziek die je openen en een heling in jezelf op gang brengt. Deze healing heeft effect op alle niveau’s: je fysieke lichaam, je emoties, je gedachten en je ziel. Ik ga me afstemmen op de hele groep en een ieder energetisch healen op afstand. Ook als je de opname later luistert, krijg je toegang tot de energie.

Ik heb me aangemeld maar ik heb geen bevestiging ontvangen?

Check even je spam, ongewenste mail of reclame, mogelijk is de mail daar terecht gekomen. Zo niet, mail dan naar support@withjoy.nl. We helpen je graag.

Mijn vraag staat hier niet bij!

Staat jouw vraag hier niet bij? Mail jouw vraag naar support@withjoy.nl. We helpen je graag!

Ik heb me aangemeld maar ik wil annuleren

Het is niet mogelijk om te annuleren als je de bestanden al hebt ontvangen.