Contact

Heb je na het lezen van mijn website vragen?

Ben je hoogsensitief en heb je een vraag, uitdaging of probleem die te maken heeft met je hooggevoeligheid?

Of ben je geïnteresseerd in coaching, healing, reading of een training, maar wil je overleggen wat voor jou de beste stap is om te maken op dit moment? Voel je welkom om contact met me op te nemen, ik help je graag! Hieronder vind je mijn e-mail en telefoonnummer. Je kunt ook het contactformulier hieronder gebruiken.

Locatie , werkwijze en mogelijkheden

1 op 1 coaching of training geef ik vooral op mijn locatie in IJsselstein, dat ligt net onder Utrecht. Dat is centraal gelegen in het midden van Nederland en goed bereikbaar met de auto of openbaar vervoer. Parkeren voor de deur is gratis!

Maar ik werk ook online! Zo is coaching ook mogelijk via Skype of Zoom en kun je trainingen ook online volgen. Hierdoor heb ik clienten uit heel Nederland, België en zelfs Zuid-Amerika. Laat je dus vooral niet beperken door de locatie!

Jolanda Hoogkamer | Coach voor hooggevoelige vrouwen
KvK 60169621
BTW NL170958796B02

Locatie

Edelstenenbaan 81,
3402 XC,
IJsselstein (Utrecht)

Tel

06 – 31230379

Je kunt ook het contactformulier hieronder gebruiken.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

3 + 10 =

Ik vind het leuk om contact te houden!
Je vindt me op social media onder ander op

Library of joy

Meld je gratis aan voor de library of joy en krijg toegang tot een exclusieve omgeving met meditaties, filmpjes en e-books. Ook ontvang je regelmatig een mail met nieuwe meditaties, tips en inspiratie. De library of joy is een plek met tools speciaal voor jou om van je hooggevoeligheid je kracht te maken!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je krijgt nu toegang tot de library of joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest