Contact

Heb je vragen na het lezen van mijn website?

Ben je hoogsensitief en ben je geïnteresseerd in coaching, een workshop of een opleiding? Wil je graag overleggen wat voor jou de beste stap is? Voel je welkom om contact met me op te nemen, ik help je graag! Mail mij via support@withjoy.nl.

Locatie, werkwijze en mogelijkheden

Ik werk op locatie in IJsselstein. Centraal gelegen in het midden van Nederland en goed bereikbaar met de auto of openbaar vervoer. Maar ik werk ook online! Zo is coaching ook mogelijk via Skype of Zoom en kun je trainingen ook online volgen. Hierdoor heb ik cliënten uit heel Nederland en ver daarbuiten. Laat je dus vooral niet beperken door de locatie.

Wil jij je verhaal delen, je vragen stellen of mij bedanken?

Maandelijks bereik ik met mijn website en social media meer dan driehonderdduizend mensen. Ik ben dankbaar en blij dat ik zoveel mensen kan bereiken en helpen. Hierdoor krijg ik soms wel meer dan honderd mails en (chat)berichten per week van mensen die me willen bedanken of hun verhaal met mij willen delen. Al zou ik het met alle liefde willen, het is helaas niet mogelijk om deze berichten te beantwoorden.

Wil je mij bedanken of je verhaal delen? Deel dan een korte recensie op mijn FacebookpaginaGoogle of LinkedIN. Zo maak je ook kans op een videocoaching met mij die ik regelmatig verloot. Of reageer onder een filmpje op YouTube, een artikel op mijn website of op een bericht van mij op social media.

Wil jij mij al je vragen stellen of geholpen worden? Kies dan voor coaching of een opleiding om samen met mij aan de slag te gaan.

 

Locatie

Edelstenenbaan 81,
3402 XC,
IJsselstein (Utrecht)

Bedrijfsgegevens

KvK 60169621
BTW NL001941432B86

Volg je ons al op social media? 

We vinden het superleuk om contact met je te houden. Je vindt ons op social media onder andere op YouTubeFacebookInstagramPinterest en LinkedIn.
Klik hieronder op de buttons, dan zien we je online!