Contact

Heb je vragen na het lezen van mijn website?

Ben je hoogsensitief en ben je geïnteresseerd in coaching, een workshop of een opleiding? Wil je graag eerst overleggen wat voor jou de beste stap is om te maken op dit moment? Voel je welkom om contact met me op te nemen, ik help je graag! Hieronder vind je mijn e-mail en telefoonnummer. 

jolanda@withjoy.nl
06-31230379


Wil jij je verhaal delen, je vragen stellen of mij bedanken?

Maandelijks bereik ik met mijn mijn website en YouTube meer dan honderdduizend mensen per maand. Ik ben dankbaar en blij dat ik zoveel mensen kan bereiken met deze gratis inspiratie en energie. Hierdoor krijg ik soms wel meer dan honderd mails en (chat)berichten per week  van mensen die me willen bedanken of hun verhaal met mij willen delen. Helaas kan ik niet op deze berichten reageren.

Wil je mij bedanken of je verhaal delen? Deel dan een korte recensie op mijn FacebookpaginaGoogle of LinkedIN. Zo maak je ook kans op een videocoaching met mij die ik regelmatig verloot. Of reageer onder een filmpje op YouTube, een artikel op mijn website of op een bericht van mij op social media.

Wil jij mij al je vragen stellen of geholpen worden? Kies dan voor coaching of een opleiding om samen met mij aan de slag te gaan.

Heb jij een vraag voor YouTube of een artikel?

Heb jij een vraag of onderwerp die je terug wil zien komen in een blog of op YouTube? Onwijs leuk! Laat het me weten via het contactformulier en vermeld duidelijk dat je een suggestie voor een blog of YouTube hebt.

Locatie, werkwijze en mogelijkheden

1 op 1 coaching of training geef ik op mijn locatie in IJsselstein, dat ligt net onder Utrecht. Dat is centraal gelegen in het midden van Nederland en goed bereikbaar met de auto of openbaar vervoer. Parkeren voor de deur is gratis!

Maar ik werk ook online! Zo is coaching ook mogelijk via Skype of Zoom en kun je trainingen ook online volgen. Hierdoor heb ik clienten uit heel Nederland, Europa en zelfs Zuid-Amerika. Laat je dus vooral niet beperken door de locatie!

Jolanda Hoogkamer | Coach voor hooggevoelige vrouwen
KvK 60169621
BTW NL001941432B86

Locatie

Edelstenenbaan 81,
3402 XC,
IJsselstein (Utrecht)

Tel

06 – 31230379

Ik vind het leuk om contact te houden!
Je vindt me op social media onder ander op