Contact

Heb je na het lezen van mijn website vragen?

Ben je hoogsensitief en heb je een vraag, uitdaging of probleem die te maken heeft met je hooggevoeligheid?

Of ben je geïnteresseerd in coaching, healing, reading of een training, maar wil je overleggen wat voor jou de beste stap is om te maken op dit moment? Voel je welkom om contact met me op te nemen, ik help je graag! Hieronder vind je mijn e-mail en telefoonnummer. Je kunt ook het contactformulier hieronder gebruiken.

Locatie , werkwijze en mogelijkheden

1 op 1 coaching of training geef ik vooral op mijn locatie in IJsselstein, dat ligt net onder Utrecht. Dat is centraal gelegen in het midden van Nederland en goed bereikbaar met de auto of openbaar vervoer. Parkeren voor de deur is gratis!

Maar ik werk ook online! Zo is coaching ook mogelijk via Skype of Zoom en kun je trainingen ook online volgen. Hierdoor heb ik clienten uit heel Nederland, België en zelfs Zuid-Amerika. Laat je dus vooral niet beperken door de locatie!

Jolanda Hoogkamer | Coach voor hooggevoelige vrouwen
KvK 60169621
BTW NL170958796B02

Locatie

Edelstenenbaan 81,
3402 XC,
IJsselstein (Utrecht)

Tel

06 – 31230379

Je kunt ook het contactformulier hieronder gebruiken.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

2 + 8 =

Ik vind het leuk om contact te houden!
Je vindt me op social media onder ander op

With Joy Membership

Meld je gratis aan en ontvang tips, meditaties en inspiratie voor hooggevoelige vrouwen in je mailbox. Als member krijg je ook exclusief toegang tot de library of joy met meditaties, filmpjes en inspiratie. 

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je bent nu een member van With Joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest