Contact

Heb je vragen na het lezen van mijn website?

Ben je hoogsensitief en ben je geïnteresseerd in coaching of een training? Wil je graag eerst overleggen wat voor jou de beste stap is om te maken op dit moment? Voel je welkom om contact met me op te nemen, ik help je graag! Hieronder vind je mijn e-mail en telefoonnummer. Je kunt ook het contactformulier hieronder gebruiken.

Vraag indienen voor mijn blog of YouTube

Heb jij een vraag of onderwerp die je terug wil zien komen in een blog of op YouTube? Onwijs leuk! Laat het me weten via het contactformulier en je hoort van me!

Locatie, werkwijze en mogelijkheden

1 op 1 coaching of training geef ik vooral op mijn locatie in IJsselstein, dat ligt net onder Utrecht. Dat is centraal gelegen in het midden van Nederland en goed bereikbaar met de auto of openbaar vervoer. Parkeren voor de deur is gratis!

Maar ik werk ook online! Zo is coaching ook mogelijk via Skype of Zoom en kun je trainingen ook online volgen. Hierdoor heb ik clienten uit heel Nederland, Europa en zelfs Zuid-Amerika. Laat je dus vooral niet beperken door de locatie!

Jolanda Hoogkamer | Coach voor hooggevoelige vrouwen
KvK 60169621
BTW NL170958796B02

Locatie

Edelstenenbaan 81,
3402 XC,
IJsselstein (Utrecht)

Tel

06 – 31230379

Je kunt ook het contactformulier hieronder gebruiken.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

1 + 2 =

Ik vind het leuk om contact te houden!
Je vindt me op social media onder ander op

Gratis training Omgaan met je hooggevoeligheid

Vind jij het soms lastig om hooggevoelig te zijn en wil je graag leren hoe je om kan gaan met je hooggevoeligheid? Meld je dan gratis aan voor de training Omgaan met je Hooggevoeligheid. Je ontvangt dan niet alleen de 4-delige training maar ook een gratis e-book!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je krijgt nu toegang tot de library of joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest