Welkom bij deze dansmeditatie. Dit is een actieve meditatievorm waarbij je vrij en intuïtief beweegt. Laat je meevoeren met de muziek en sta open voor de aanwijzingen die je tussendoor hoort. Vergeet alle danspasjes die je ooit hebt geleerd of hoe je eruit zou moeten zien. Laat je leiden door je gevoel en het besef dat alles er helemaal mag zijn.

Zoek een ruimte waar jij je vrij kan bewegen en niet gestoord kan worden. Misschien wil je de gordijnen of deuren dichtdoen. Wil je de muziek over de speakers, of vind je het fijn om het juist te luisteren met je oortjes in. Het mag allemaal, voel wat bij jou past.

Wil je weten wanneer er weer een nieuwe meditatie online is?

Wil je op de hoogte blijven van filmpjes over hooggevoeligheid en meditaties ontvangen? Abonneer je hier op mijn kanaal.

Vind je deze meditatie fijn? Je helpt mij enorm door je te abonneren op mijn kanaal of even een duimpje omhoog of een leuke reactie te geven op de meditatie. Zo kan ik nog meer filmpjes en meditaties maken. Liefs, Jolanda

Dansmeditatie

.

Volg je me al op social media?

Ik vind het superleuk om contact met je te houden, je vindt me op social media onder andere op FacebookInstagramYouTube en LinkedIn. Zie ik je daar?

Misschien vind je deze meditaties ook leuk!