Het strand heeft altijd iets magisch vind ik. Het geluid van de golven, die steeds maar komen en gaan. Een wandeling op het strand zorgt ervoor dat je heel makkelijk energie of prikkels los kan laten. Het is hét medicijn tegen overprikkeling. Dat gevoel geeft deze diepe ontspanningsmeditatie aan zee je. Geniet even van jouw moment aan zee en kom even helemaal tot rust. Kun jij ook zo genieten van het strand en jezelf daar weer helemaal opladen?

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe meditaties of filmpjes over hooggevoeligheid? Abonneer je dan hier op mijn YouTube-kanaal.

Diepe ontspanningsmeditatie aan zee om tot rust te komen en spanning los te laten

Misschien vind je deze meditaties ook leuk:

Volg je me al op social media?

Ik vind het superleuk om contact met je te houden, je vindt me op social media onder andere op FacebookInstagramYouTube en LinkedIn. Zie ik je daar?