Dit is een geleide meditatie met helende en krachtige affirmaties. Affirmaties kunnen je helpen je gedachten en gevoelens over jezelf te sturen. Om jezelf te programmeren als het ware. Meer over hoe affirmaties je kunnen helpen als je hooggevoelig bent lees je hier. Ik ben heel erg benieuwd wat je van deze meditatie vindt!

Wil je nog meer meditaties beluisteren?

Withjoy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen van alles kost veel tijd, energie en aandacht. Daarom wil ik jou vragen om een bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen. Hoe klein of hoe groot, dat kun je helemaal zelf bepalen. Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Geleide meditatie met helende en krachtige affirmaties

Blijf op de hoogte van nieuwe meditaties

Vind je deze meditatie fijn en wil je als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe meditatie online komt? Abonneer je dan hier gratis op mijn YouTube-kanaal en klik op het belletje. Dan krijg je vanzelf een melding!

Misschien vind je één van deze meditaties ook interessant: