Ben jij hoogsensitief en heb je slaapproblemen? Hieronder vind je een geleide slaapmeditatie voor een diepe helende nachtrust. Zoek je naast de meditatie ook nog meer tips? Die vind je hier in het artikel ” Ben jij hoogsensitief en slaap je slecht? Dan zijn deze tips voor jou”. Of bekijk onder de meditatie welke andere slaapmeditaties jij nog kunt doen.

Deze meditatie stond eerder online met andere muziek. Helaas heeft een bedrijf (geheel onterecht) een claim gelegd op de muziek die in deze meditatie wordt gebruikt. De motivatie hierachter is geld verdienen. Dus ineens kreeg je meerdere reclames door de meditatie heen. Daarom heb ik een nieuwe versie gemaakt, die nog mooier is. Met een nieuwe microfoon is mijn stem mooier en ik heb prachtige nieuwe muziek uitgezocht waar ik de volledige rechten van heb. En zo heb jij (hopelijk) geen last meer van reclames midden in de meditatie.

Wil je op de hoogte blijven van filmpjes over hooggevoeligheid en meditaties ontvangen? Abonneer je gratis hier op mijn You-Tube-kanaal.

Geleide slaapmeditatie voor een diepe helende nachtrust

Luister hier nog 1 van de andere slaapmeditaties

Volg je me al op social media?

Ik vind het superleuk om contact met je te houden, je vindt me op social media onder andere op FacebookInstagramPinterest, YouTube en LinkedIn. Zie ik je daar?