Licht healing meditatie

21 december is de kortste dag van het jaar, de winterwende. Opgelucht haal ik dan even adem, net of ik een mijlpaal heb behaalt. En wat ben ik blij dat we vanaf 21 december iedere dag letterlijk meer licht in ons leven krijgen.

Net als ik zijn er veel mensen die het licht missen in hun leven. Vooral als je hoogsensitief bent dan ben je gevoeliger voor het gebrek aan licht in de donkere wintermaanden. Daarom heb ik een licht healing & meditatie gemaakt. Het is een krachtige healingmeditatie healing waarin je verlicht wordt en je energie en vitaliteit geactiveerd wordt. Je kunt de healing zo vaak doen als je wilt, op ieder moment als je verlangt naar licht en energie, of healing en verzachting.

 

Hieronder vraag je de healing aan.

Licht en liefde,

Jolanda

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn Privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Library of joy

Meld je gratis aan voor de library of joy en krijg toegang tot een exclusieve omgeving met meditaties, filmpjes en e-books. Ook ontvang je regelmatig een mail met nieuwe meditaties, tips en inspiratie. De library of joy is een plek met tools speciaal voor jou om van je hooggevoeligheid je kracht te maken!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je krijgt nu toegang tot de library of joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest