Licht healing meditatie

21 december is de kortste dag van het jaar, de winterwende. Opgelucht haal ik dan even adem, net of ik een mijlpaal heb behaalt. En wat ben ik blij dat we vanaf 21 december iedere dag letterlijk meer licht in ons leven krijgen.

Net als ik zijn er veel mensen die het licht missen in hun leven. Vooral als je hoogsensitief bent dan ben je gevoeliger voor het gebrek aan licht in de donkere wintermaanden. Daarom heb ik een licht healing & meditatie gemaakt. Het is een krachtige healingmeditatie healing waarin je verlicht wordt en je energie en vitaliteit geactiveerd wordt. Je kunt de healing zo vaak doen als je wilt, op ieder moment als je verlangt naar licht en energie, of healing en verzachting.

 

Hieronder vraag je de healing aan.

Licht en liefde,

Jolanda

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn Privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

With Joy Membership

Meld je gratis aan en ontvang tips, meditaties en inspiratie voor hooggevoelige vrouwen in je mailbox. Als member krijg je ook exclusief toegang tot de library of joy met meditaties, filmpjes en inspiratie. 

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je bent nu een member van With Joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest