Meditatie om gedachten en gevoelens los te laten

Als je hooggevoelig bent dan is het belangrijk dat je goed om kan gaan met prikkels. Dit kunnen prikkels zijn die van buiten je komen, maar ook prikkels zijn zoals gedachten en gevoelens. Dagelijks hebben we zo’n 40 tot 60duizend gedachten per dag, een enorme hoeveelheid. Daarom heb ik een meditatie om gedachten en gevoelens los te laten voor je gemaakt. Zo heb jij meer grip op wat je denkt en hoe jij je voelt en heb je minder last van overprikkeling.

 

Vraag hieronder je meditatie om gedachten en gevoelens los te laten aan.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn Privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

With Joy Membership

Meld je gratis aan en ontvang tips, meditaties en inspiratie voor hooggevoelige vrouwen in je mailbox. Als member krijg je ook exclusief toegang tot de library of joy met meditaties, filmpjes en inspiratie. 

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je bent nu een member van With Joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest