Meditatie om gedachten en gevoelens los te laten

Als je hooggevoelig bent dan is het belangrijk dat je goed om kan gaan met prikkels. Dit kunnen prikkels zijn die van buiten je komen, maar ook prikkels zijn zoals gedachten en gevoelens. Dagelijks hebben we zo’n 40 tot 60duizend gedachten per dag, een enorme hoeveelheid. Daarom heb ik een meditatie om gedachten en gevoelens los te laten voor je gemaakt. Zo heb jij meer grip op wat je denkt en hoe jij je voelt en heb je minder last van overprikkeling.

 

Vraag hieronder je meditatie om gedachten en gevoelens los te laten aan.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn Privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Library of joy

Meld je gratis aan voor de library of joy en krijg toegang tot een exclusieve omgeving met meditaties, filmpjes en e-books. Ook ontvang je regelmatig een mail met nieuwe meditaties, tips en inspiratie. De library of joy is een plek met tools speciaal voor jou om van je hooggevoeligheid je kracht te maken!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je krijgt nu toegang tot de library of joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest