Gratis

Gratis

Wil je gratis tips en informatie over hooggevoeligheid? Hieronder vind je een overzicht van de online masterclasses, meditaties, tips en artikelen speciaal voor hooggevoelige vrouwen. Heb je nog vragen, vraag dan de gratis inzichtsessie aan! Daarom deel ik veel gratis informatie, tools en testen over hooggevoeligheid. Bekijk hieronder verschillende mogelijkheden.

Online Masterclasses

Maandelijks geef ik een verschillende masterclasses voor hooggevoelige vrouwen. Bekijk hier het overzicht en de planning van de verschillende masterclasses en meld je aan.

HSP-testen

Ontdek hier of jij of je kind hooggevoelig zijn. Je vind een HSP-test voor volwassenen, een HSP-test voor kinderen en een HSS-test.

 

Meditaties
Meditaties, visualisaties en healingen helpen je om jezelf te beschermen en te versterken. Bekijk hier het grote aanbod gratis meditaties!

Inzichtsessie
Worstel jij met hooggevoelig zijn? Wil je graag veranderen maar val je steeds terug in oude patronen? Dan nodig ik je graag uit voor een gratis inzichtsessie van 20 minuten waarin je tips krijgt die jij direct toe kan passen!

Artikelen
Op mijn website schrijf ik over hooggevoeligheid, intuïtie, mindfulness, meditatie, geluk, energie en spiritualiteit. Bekijk hier alle artikelen op withjoy.nl.

Live with joy

Naast mijn eigen website heb ik ook een online feelgoodmagazine voor hooggevoelige vrouwen opgericht: Live with joy!Een groot succes waar we met tientallen experts delen tips en inspiratie over bewustzijn, hooggevoeligheid, bewust opvoeden, bewust leven, voeding en bewust werken & ondernemen.

Op Live with joy publiceer ik zelf ook regelmatig artikelen over hooggevoeligheid, mediteren en het ontwikkelen van je intuïtie. Hier vind je al mijn artikelen op Live with joy.

With Joy Membership

Meld je gratis aan en ontvang tips, meditaties en inspiratie voor hooggevoelige vrouwen in je mailbox. Als member krijg je ook exclusief toegang tot de library of joy met meditaties, filmpjes en inspiratie. 

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je bent nu een member van With Joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest