Inzichtsessie

Inzichtsessie

Als je hooggevoelig bent en je hebt nooit geleerd hoe je hiermee om moet gaan dan kan het echt als enorme last voelen. Heb je last van allerlei klachten, fysiek en mentaal? Worstel jij met hooggevoelig zijn? Zit je te springen om tips hoe jij met je hooggevoeligheid om kan gaan, zodat je er niet meer zoveel last van hebt? Of ben je meerdere keren in een ongezonde relatie (met een narcist) terecht gekomen?

Dan nodig ik je graag uit voor een gratis inzichtsessie van 30 minuten. Tijdens deze sessie krijg je tenminste 2 bruikbare tips die jij direct toe kan passen!

Per week geef ik maximaal 3 inzichtsessies weg van 30 minuten via Skype of Facetime, ter waarde van € 50. De sessie geeft je inspiratie, energie en inzicht om stappen te gaan zetten!

Wil je kennismaken of overleggen? Dat mag ook!

Vaak voelen cliënten of deelnemers dat ik ze kan helpen. Misschien heb jij dit ook wel, maar twijfel je wat voor jou de beste aanpak is. Of wil je graag eerst persoonlijk kennismaken of overleggen. Voel je welkom om de inspiratiesessie aan te vragen! Ik denk graag met je mee.

PS: Op dit moment worden mijn artikelen over waarom HSP’s en narcisten elkaar aantrekken duizenden keren gelezen. Bekijk hier de mogelijkheden van coaching zodat je nooit meer in een ongezonde relatie terecht komt.

Ik vind het leuk om contact met je te houden!
Je vindt me onder andere op FacebookInstagram en YouTube.

Hoe het werkt

Vul de vragen hieronder in en druk op verzend. Je kan aangeven of je contact wilt hebben via Skype of via Facetime. Geef of je skypenaam op, of het telefoonnummer wat gekoppeld is aan Facetime.
Binnen 2 werkdagen ontvang je een bericht via email en kun je zelf de afspraak in plannen in mijn agenda.

Ik doe alleen inzichtsessies met beeld via Facetime of Skype.

Hartelijke groet,

Jolanda

15 + 5 =

With Joy Membership

Meld je gratis aan en ontvang tips, meditaties en inspiratie voor hooggevoelige vrouwen in je mailbox. Als member krijg je ook exclusief toegang tot de library of joy met meditaties, filmpjes en inspiratie. 

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je bent nu een member van With Joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest