Inzichtsessie

Ben jij hooggevoelig en loop je ergens vast?
Wil jij jezelf verder ontwikkelen en ben je nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen? Vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan!

Wat goed dat je besluit dat jij jezelf verder wilt ontwikkelen! Dit besluit is altijd de eerste stap naar verandering. Misschien heb je zelf geen idee waar je moet beginnen, of worstel je al een tijd en lukt het veranderen gewoon niet. Hoe je kan dit kan doorbreken en jezelf kan ontwikkelen, dat is waar ik je bij kan helpen!

Hoe werkt het?

Vaak voelen mensen al aan dat ik ze kan helpen. Misschien heb jij dit ook wel, maar twijfel je wat voor jou de beste aanpak is. Of wil je graag eerst persoonlijk kennismaken of overleggen. Voel je welkom om dan een kennismakingsgesprek aan te vragen! Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we samen naar jouw situatie op dit moment en wat je belemmert in je leven. En ik vertel je hoe ik je kan helpen om stappen te zetten en blijvend en succesvol te veranderen.  

Laten we gelijk beginnen! 

Hieronder vind je een aantal vragen. Deze vragen helpen je om inzicht te krijgen in jouw situatie. Volg je intuitie bij het beantwoorden van de vragen. Probeer de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, maar het eerste wat er in je opkomt is vaak helemaal goed. Binnen 2 (werk)dagen neem ik contact met je op en plannen we een afspraak in. 

Vraag hieronder je kennismakingsgesprek aan

Aanvraag kennismakingsgesprek

Ben je hooggevoelig?

1 + 3 =

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens.
Na je aanmelding voor het gratis kennismakingsgesprek krijg je ook regelmatig tips, inspiratie en meditaties 
zodat je nooit meer worstelt met je hooggevoeligheid.  Wil je meer weten, check dan ook mijn privacyverklaring.

Volg je me al op social media?

Ik vind het superleuk om contact met je te houden, je vindt me op social media onder andere op YouTube, Facebook, Instagram en LinkedIn Klik hieronder op de buttons!  Lieve groet, Jolanda

Gratis training Omgaan met je hooggevoeligheid

Vind jij het soms lastig om hooggevoelig te zijn en wil je graag leren hoe je om kan gaan met je hooggevoeligheid? Meld je dan gratis aan voor de training Omgaan met je Hooggevoeligheid. Je ontvangt dan niet alleen de 4-delige training maar ook een gratis e-book!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je krijgt nu toegang tot de library of joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest