Inzichtsessie

Ben jij hooggevoelig en loop je ergens vast?  Wil jij jezelf verder ontwikkelen?
Wil je in aanmerking komen voor een gratis inzichtsessie?
Lees dan snel verder! 

Wat goed dat je besluit dat jij jezelf verder wilt ontwikkelen! Dit besluit is altijd de eerste stap naar verandering. Misschien heb je zelf geen idee waar je moet beginnen, of worstel je al een tijd en lukt het veranderen gewoon niet. Hoe je kan dit kan doorbreken en jezelf kan ontwikkelen, dat is waar ik je bij kan helpen!

Wil jij een half uur met mij sparren en kennis maken om te kijken hoe ik je kan helpen? Dan heb ik goed nieuws! Wekelijks geef ik 2 inzichtsessies van 30 minuten weg aan mensen die nu echt stappen willen zetten en gemotiveerd zijn. Helemaal gratis!

Hoe werkt het?

Vaak voelen mensen al aan dat ik ze kan helpen. Misschien heb jij dit ook wel, maar twijfel je wat voor jou de beste aanpak is. Of wil je graag eerst persoonlijk kennismaken of overleggen. Voel je welkom om de inzichtsessie aan te vragen! Ik denk graag met je mee.

Tijdens de inzichtsessie kijken we samen naar jouw situatie op dit moment en wat je belemmert in je leven. Ook krijg je direct tips waarmee je zelf aan de slag kan. En ik vertel je hoe ik je kan helpen om stappen te zetten en blijvend en succesvol te veranderen.  

Laten we gelijk beginnen! 

Hieronder vind je een aantal vragen. Deze vragen helpen je om inzicht te krijgen in jouw situatie. Volg je intuitie bij het beantwoorden van de vragen. Probeer de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, maar het eerste wat er in je opkomt is vaak helemaal goed. Motiveer wel je antwoorden! Dit geeft jezelf inzicht en zo weet ik ook of ik je verder kan helpen. Binnen 2 (werk)dagen neem ik contact met je op als je bent geselecteerd voor een gesprek en plannen we een afspraak in. 

Vraag hieronder jouw gratis inzichtsessie aan en
krijg ook direct meer inzicht door het beantwoorden van de vragen!

Aanvraag inzichtsessie

Ben je hooggevoelig?

15 + 4 =

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. 
Na je aanmelding voor de gratis inzichtsessie krijg je ook regelmatig tips, inspiratie en meditaties
zodat je nooit meer worstelt met je hooggevoeligheid.  Wil je meer weten, check dan ook mijn privacyverklaring.

Volg je me al op social media?

Ik vind het superleuk om contact met je te houden, je vindt me op social media onder andere op Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn en Twitter. Klik hieronder op de buttons!  Lieve groet, Jolanda

Pin It on Pinterest