Kennismakingsgesprek

De komende maanden is het niet mogelijk om door mij gecoacht te worden of persoonlijke kennismakingsgesprekken aan te vragen.  Mijn agenda is overvol.
Wel geef ik de workshops, opleidingen en trainingen.

Voor persoonlijke ontwikkeling kun je terecht bij Anna Touw – Smit.

Wat goed dat je besluit dat jij jezelf verder wilt ontwikkelen! Misschien heb je zelf geen idee waar je moet beginnen, of worstel je al een tijd en lukt het veranderen gewoon niet. Hoe je dit kan doorbreken en jezelf kan ontwikkelen, dat is waar ik je bij kan helpen!

Hoe werkt het?

Vaak voelen mensen aan dat ik ze kan helpen. Misschien heb jij dit ook wel, maar twijfel je wat voor jou de beste aanpak is. Of wil je graag eerst persoonlijk kennismaken. Tijdens het telefonische kennismakingsgesprek kijken we samen naar jouw situatie op dit moment en wat je belemmert in je leven. Dan hoor je van mij hoe ik jou kan helpen om stappen te zetten.  

* Belangrijk: de spelregels

Er zijn twee spelregels voor een kennismakingsgeprek:

  • Je bent in staat om in jezelf te investeren. Je vraagt mijn hulp en dat kan ik je heel goed bieden. Mijn diensten zijn niet gratis en vallen niet onder de ziektekostenverzekering. Ik wil je niet teleurstellen, vandaar deze vraag.
  • Je licht je antwoorden op de vragen hieronder toe. Zo kan ik je namelijk het beste helpen. Alleen gemotiveerde aanvragen worden in behandeling genomen.

Laten we gelijk beginnen! 

Probeer de vragen hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden, maar het eerste wat er in je opkomt is vaak helemaal goed. Binnen 2 tot 4  werkdagen neem ik contact met je op en plannen we een afspraak in.

Helaas is het niet mogelijk om een kennismakingsgesprek bij me aan te vragen

Aanvraag kennismakingsgesprek

Ben je hooggevoelig?

4 + 1 =

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens.
Na je aanmelding voor het gratis kennismakingsgesprek krijg je ook regelmatig tips, inspiratie en meditaties 
zodat je nooit meer worstelt met je hooggevoeligheid.  Wil je meer weten, check dan ook mijn privacyverklaring.

Volg je me al op social media?

Ik vind het superleuk om contact met je te houden, je vindt me op social media onder andere op YouTube, Facebook, Instagram en LinkedIn Klik hieronder op de buttons!  Lieve groet, Jolanda