Inspiratieweek Omgaan met je hooggevoeligheid

Ontdek hoe je je hooggevoeligheid als talent in kan zetten

Ben je een hooggevoelige vrouw en herken jij je hierin:

R

Ben je vaak moe en heb je weinig energie?

R

Heb je het gevoel dat je stemming of emoties overneemt vanuit je omgeving?

R

Raak je snel uit balans door tegenslagen?

R

Wordt je soms overmand door je emoties?

R

Vind je het lastig om je grenzen te voelen of aan te geven?

Vind jij het soms lastig om hooggevoelig te zijn en wil je graag leren hoe je om kan gaan met je hooggevoeligheid? Dan is deze gratis inspiratieweek speciaal voor jou!
De week is van maandag 26 tot en met vrijdag 30 november.
(sorry heren, deze training is alleen bedoeld voor vrouwen)
Meld je hier gratis aan

Van overleven naar hooggevoelig zijn als kracht!

 

Van kind af aan heb ik geworsteld met mijn hooggevoeligheid. Het moment dat ik ontdekte dat ik zelf invloed kon hebben op mijn gevoelens en gedachten veranderde mijn wereld stap voor stap. In plaats van te worstelen om te verharden, ging ik mijn gevoeligheid en intuïtie inzetten om mezelf te versterken.

Mijn naam is Jolanda Hoogkamer. Ik ben coach voor hooggevoelige vrouwen. Dagelijks coach en inspireer ik andere vrouwen om je hooggevoeligheid en intuïtie te ontwikkelen. Zodat je hooggevoeligheid als talent je leven mooier kan maken.

 

Your true nature is joy

10 jaar

Ervaring als coach en trainer

10.000 +

Vrouwen geholpen door mijn masterclasses, challenges en meditaties.

200+

Deelnemers in online trainingen

Hoe werkt de training Omgaan met je hooggevoeligheid?

Iedere ochtend ontvang je een email

Vanaf 26 tot en met 30 november ontvang je iedere ochtend een mail met het thema van de dag, een filmpje en oefeningen.

Toegang tot de library of joy

Na je aanmelding krijg je direct gratis toegang tot de library of joy. Dit is een exclusieve omgeving met meditaties, filmpjes en E-books. Deze tools helpen je om met je hooggevoeligheid om te gaan. Je kunt hier ook voor en na de training gratis gebruik van blijven maken! De details van de library of joy ontvang je na aanmelding.

Coaching in de besloten Facebookgroep

We gaan samen aan de slag. In de besloten Facebookgroep kun je je vragen stellen en krijg je persoonlijke antwoord van Jolanda. De details van de Facebookgroep ontvang je na aanmelding. Deelname aan de Facebookgroep is niet verplicht.

Wil je gratis coaching en support van Jolanda, dan is dit (alleen) mogelijk via de Facebookgroep. Aan de challenges van Jolanda doen honderden of soms duizenden vrouwen mee, het is niet mogelijk om per mail je vragen te stellen of ervaringen te delen.

Ervaringen van andere deelnemers

Ik heb verschillende trainingen en workshops bij Jolanda gedaan. En hoewel het een proces is heb ik steeds minder last van mijn hooggevoeligheid.

Ik heb meer energie en ik voel me gelukkiger. Ik raak steeds minder uit balans en als het wel gebeurt weet ik wat ik kan doen om weer snel te herstellen. Jolanda is echt een expert voor HSP’s! Anoniem

Wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen! Door de inzichtsessies zit ik lekkerder in mijn vel! Eindelijk goed gegrond, achter mijn ware passies gekomen en weet ik beter om te gaan met energie van mij en ook van anderen. De workshop “intuitie en energie” was een ware lifechanger. Ik kan dit iedereen aanraden. Angelique

Of Jolanda nu een webinar geeft, workshop, training of meditaties deelt: ik doe echt overal aan mee. Sinds de eerste workshop voel ik me veel sterker en weet ik wat ik kan doen om me weer goed te voelen als het even te veel wordt.

Als je hooggevoelig bent en wilt leren hoe je hiermee om kan gaan, dan kan Jolanda je helpen!

Eline

Ik heb alle modules van de training “De magie van je intuïtie en energie” gedaan. De thema’s en de vormgeving van de training spreken me aan. Door de meditaties ben ik me ervan bewust geworden, dat ik sturing kan geven aan mijn aandacht/focus, emoties/gevoel, energie, gedachten etc. Daardoor ervaar ik innerlijke rust, kracht en leef ik meer “van binnen naar buiten” in plaats van de focus op de buitenwereld te leggen. Carla

Data

Maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november.

t

Hoe werkt het?

Iedere ochtend ontvang je een mail met het thema van de dag, een filmpje en oefeningen.

Coaching

In de besloten Facebookgroep kun je de inzichten delen en word je gecoacht door Jolanda.

Library of joy

Je krijgt ook toegang tot de library of joy. Een exclusieve omgeving met meditaties,  filmpjes en E-books.

We tellen af tot de start van de training:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

What you seek is seeking you – Rumi

Deel en win!

Met deze waardevolle week wil ik zoveel mogelijk vrouwen bereiken. Zodat zoveel mogelijk vrouwen ontdekken dat ze niet langer hoeven te worstelen en hooggevoeligheid als talent in kunnen zetten. Daarom heb ik een toffe actie bedacht. Je maakt kans op deze prachtige prijzen als je de gratis inspiratieweek deelt op social media of ergens anders op een originele wijze.

Mail naar jolanda@withjoy.nl en laat zien wat jij hebt gedaan om 1 van deze prijzen te winnen. Stuur een schermafbeelding of foto mee, van jouw deelactie. En vertel in de mail welke prijs je wilt winnen en waarom!
De prijswinnaars worden bekend gemaakt tijdens gratis training in de besloten Facebookgroep.

 

Online programma hooggevoeligheid inclusief persoonlijk coachingstraject

De eerste prijs is mijn nieuwe online programma Jouw hooggevoeligheid als talent, met een persoonlijk coachingstraject. Ter waarde van
€ 1000! 

Boek: Het universum staat achter je - Gabrielle Bernstein

Ben je bereid om alles los te laten in het leven dat blokkeert? Durf je weerstand en je eigen schaduwkant onder ogen te komen? Breng jezelf in herinnering waar je kracht ligt en maak opnieuw verbinding met het Universum.

Carddeck: inspiratiekaarten van Simone Levie

Je krijgt antwoorden op de vragen over jouw dromen en verlangen. Met deze kaarten ga je sneller manifesteren. Omdat ze de sleutel zijn tot jouw wonderland. Ze zijn gemaakt door het universum. Voor jou.

Stop met worstelen en zet je hooggevoeligheid in als talent!

Volg je me al op social media?

Ik vind het superleuk om contact met je te houden, je vindt me op social media onder andere op Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn en Twitter. Klik hieronder op de buttons!  Lieve groet, Jolanda

Pin It on Pinterest