Masterclasses

Gratis online masterclasses

Hieronder vind je een overzicht van de gratis masterclasses met tips en inspiratie speciaal voor hooggevoelige vrouwen. Staat er bij een masterclass dat de datum nog niet bekend is, maar heb je wel interesse? Schrijf je dan hier in voor de library of joy. Dan ontvang je ook een update over de eventuele nieuwe masterclasses. 

Magische Winterwende Webinar

Vrijdag 21 december 2019 14.00 -15.00 uur

21 december is het midwinter, ook wel winterwende of Yule genoemd. Door het donker is het leven in de natuur teruggetrokken en verstild. Vanaf nu gaat het leven langzaam weer ontwaken. Van oudsher wordt de kortste dag met de langste nacht gevierd, het staat symbool voor de terugkeer van licht. Het feest van licht en vuur. Dit jaar is de winterwende extra sterk, het valt samen met de volle maan. De maan versterkt alles, positief en negatief. 
 
Op 21 december geef ik (gratis) online de magische winterwende. Een moment om terug te kijken naar 2018. Wat leerde je? Waar wil je afscheid van nemen? Wat wil je meenemen naar 2019? Wat ga jij in 2019 manifesteren? Dit webinar begeleid ik met healingsenergie en meditatie. 

Ben jij er klaar voor om het licht in jezelf aan te zetten en stralend 2019 in te gaan? Meld je dan aan, ik kijk ernaar uit om dit magische moment met jou te delen. Kun je er 21 december niet live bij zijn? Meld je dan wel aan, dan krijg je de kans om de opname terug te kijken. Ik kijk ernaar uit om de winterwende met jou te vieren. 

Masterclass Omgaan met je hooggevoeligheid

Datum binnenkort bekend

Ben jij hooggevoelig en vind je het soms lastig om hiermee om te gaan? Leef je vaak voorzichtig omdat je jezelf overprikkeld? Raak je snel uit balans?

Ik weet dat hooggevoeligheid juist jouw grootste kwaliteit is. Wil jij leren hoe jij om kan gaan met je hooggevoeligheid? Dan is deze masterclass speciaal voor jou!

Tijdens de masterclass leer je hoe je jouw gevoeligheid in kan zetten en hierdoor:

  • jezelf kan beschermen tegen prikkels van buitenaf
  • jezelf energieker kan voelen
  • beter je grenzen kan voelen en aangeven
  • jezelf vrolijker en stabieler voelt
  • beter kan luisteren naar je lichaam
  • je gelukkiger wordt

Stop met worstelen en ga genieten van je hooggevoeligheid en meld je gratis aan!

Masterclass Ontdek hoe hooggevoelig jij bent

Datum binnenkort bekend

Wil jij erachter komen of je hooggevoelig bent? Misschien heb je wel een vermoeden of herken jij jezelf in een aantal kenmerken van hooggevoeligheid. Dan is deze masterclass speciaal voor jou. Door een HSP-test krijg je uitsluitsel over je hooggevoeligheid. En je leert over:

  • de verschillende vormen van hooggevoeligheid
  • de voor- en nadelen van hooggevoeligheid
  • jouw potentie en je uitdagingen
  • hoe je hooggevoeligheid in kan zetten om je leven leuker te maken

Ook doen we een geleide meditatie waarbij je leert om jezelf te beschermen tegen alle prikkels die op je afkomen de hele dag. Na de meditatie voel je je ontspannen, krachtig en energiek. Twijfel niet langer en neem stappen om erachter te komen of je echt hooggevoelig bent!

Online workshop Ontdek de kleur van jouw aura

Datum binnenkort bekend

Als je hooggevoelig bent, dan ben je intuitief sterk ontwikkeld. Je kunt veel meer waarnemen en je voelt veel meer aan dan mensen die niet hooggevoelig zijn. Dit geldt ook voor jouw energie en energie van anderen. Wil je meer weten over jouw energie en je aura? Dan nodig ik je uit om deel te nemen aan de gratis online workshop Ontdek de kleur van je aura.

Tijdens de workshop ga je onder mijn begeleiding je eigen energie voelen en waarnemen. Je gaat de kleur(en) van jouw energie ontdekken en dat allemaal op een speelse en eenvoudige manier. We doen een healing (meditatie) op je energie, waardoor je je vitaler, energieker en krachtiger gaat voelen.

Pin It on Pinterest