Masterclasses

Gratis online masterclasses

Hieronder vind je een overzicht van de gratis masterclasses met tips en inspiratie speciaal voor hooggevoelige vrouwen. Staat er bij een masterclass dat de datum nog niet bekend is, maar heb je wel interesse? Schrijf je dan hier in voor de library of joy. Dan ontvang je ook een update over de eventuele nieuwe masterclasses. 

Masterclass Omgaan met je hooggevoeligheid

Voorlopig geef ik geen masterclasses.

Ben jij hooggevoelig en vind je het soms lastig om hiermee om te gaan? Leef je vaak voorzichtig omdat je jezelf overprikkeld? Raak je snel uit balans?

Ik weet dat hooggevoeligheid juist jouw grootste kwaliteit is. Wil jij leren hoe jij om kan gaan met je hooggevoeligheid? Dan is deze masterclass speciaal voor jou!

Tijdens de masterclass leer je hoe je jouw gevoeligheid in kan zetten en hierdoor:

  • jezelf kan beschermen tegen prikkels van buitenaf
  • jezelf energieker kan voelen
  • beter je grenzen kan voelen en aangeven
  • jezelf vrolijker en stabieler voelt
  • beter kan luisteren naar je lichaam
  • je gelukkiger wordt

Stop met worstelen en ga genieten van je hooggevoeligheid en meld je gratis aan!

Masterclass Ontdek hoe hooggevoelig jij bent

Voorlopig geef ik geen gratis masterclasses

Wil jij erachter komen of je hooggevoelig bent? Misschien heb je wel een vermoeden of herken jij jezelf in een aantal kenmerken van hooggevoeligheid. Dan is deze masterclass speciaal voor jou. Door een HSP-test krijg je uitsluitsel over je hooggevoeligheid. En je leert over:

  • de verschillende vormen van hooggevoeligheid
  • de voor- en nadelen van hooggevoeligheid
  • jouw potentie en je uitdagingen
  • hoe je hooggevoeligheid in kan zetten om je leven leuker te maken

Ook doen we een geleide meditatie waarbij je leert om jezelf te beschermen tegen alle prikkels die op je afkomen de hele dag. Na de meditatie voel je je ontspannen, krachtig en energiek. Twijfel niet langer en neem stappen om erachter te komen of je echt hooggevoelig bent!

Online workshop Ontdek de kleur van jouw aura

Voorlopig geef ik geen gratis masterclasses

Als je hooggevoelig bent, dan ben je intuitief sterk ontwikkeld. Je kunt veel meer waarnemen en je voelt veel meer aan dan mensen die niet hooggevoelig zijn. Dit geldt ook voor jouw energie en energie van anderen. Wil je meer weten over jouw energie en je aura? Dan nodig ik je uit om deel te nemen aan de gratis online workshop Ontdek de kleur van je aura.

Tijdens de workshop ga je onder mijn begeleiding je eigen energie voelen en waarnemen. Je gaat de kleur(en) van jouw energie ontdekken en dat allemaal op een speelse en eenvoudige manier. We doen een healing (meditatie) op je energie, waardoor je je vitaler, energieker en krachtiger gaat voelen.

Library of joy

Meld je gratis aan voor de library of joy en krijg toegang tot een exclusieve omgeving met meditaties, filmpjes en e-books. Ook ontvang je regelmatig een mail met nieuwe meditaties, tips en inspiratie. De library of joy is een plek met tools speciaal voor jou om van je hooggevoeligheid je kracht te maken!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je krijgt nu toegang tot de library of joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest