Meditaties

Gratis toegang tot de library of joy

In de library of joy heb ik al mijn (gratis) meditaties gebundeld. Ook kun je een deel van de meditaties downloaden als MP3. Vraag hier dan gratis toegang aan tot de library of joy, de exclusieve bibliotheek met meditaties, visualisaties en e-books.  Als bonus ontvang je ook mails met extra tips en meditaties in je mailbox. Je kunt je hiervoor altijd afmelden als je geen mails meer wilt ontvangen.

PS: ben je al aangemeld voor de library of joy, maar weet jij je wachtwoord niet meer?
Meld je dan nog een keer aan, dan ontvang je weer het wachtwoord.  (en je ontvangt dan geen dubbele mails!)

With joy nu ook op YouTube!

Weet je al dat With joy nu ook een kanaal speciaal voor HSP’s op YouTube heeft? Handig als jij als eerste wilt weten of er een nieuwe meditatie is. Of als je liever meditaties beluistert via de app van YouTube.

In de library of jou staan wel meer meditaties en je kunt de meditaties daar ook downloaden. Dat kan niet op YouTube, dat is het verschil. Ik hoop dat je zo een optie kan kiezen die bij jou past! En je mag natuurlijk ook altijd aanmelden voor de Library of Joy én abonneren op YouTube!  

Your true nature is joy

Wat zeggen anderen over de meditaties van Jolanda?

Ik wil nog graag met je delen, dat ik reeds verschillende keren jou “helende waterval-meditatie” heb beluisterd/mee gemediteerd Jou fijne, zachte, empathische, rustige stem samen met de deugddoende meditatie en héérlijke rustige achtergrond muziek…..voelt telkens als “thuiskomen”! Dank je!

? Nadia

Via een vriend kreeg ik een meditaite van je doorgelinkt om mezelf te helen bij overprikkeling: meteen gedaan en ik knapte er flink van op. Het magische bos heb ik inmiddels ook ontdekt: die werkt fantastisch voor mij. Eindelijk zit ik in mijn benen (ik heb hem nu 2x gedaan) en dat werkt heilzaam door in mijn hele lichaam, ik voel me minder schrikkerig, alsof de bliksemafleiding beter werkt, zoiets. Die manier van aarden werkt voor mij helend.
Ik heb je website en je video’s nog maar 3 dagen geleden ontdekt, dus er valt nog heel wat te leren en te genezen. Stap voor stap, alles op zijn tijd.  
Ik verwonder me er over dat je zoveel video’s gratis aan HSP-ers aanbiedt. Zoveel vrijgevigheid is een zegening, ik ben er blij mee en wil je er graag voor bedanken.

Marina

Tijdens de meditaties van Jolanda voel ik me zo fijn, het lijkt wel of ik in een andere wereld ben. Als de meditatie is afgelopen dan vind ik het bijna jammer dat ik weer ‘terug ben in de normale wereld. Sinds ik de meditaties vaker doe en mezelf bewust grond merk ik dat ik aan het einde van de dag nog steeds energie heb en niet meer uitgeput thuiskom. Laura

Volg je me al op social media?

 

Ik vind het superleuk om contact met je te houden, je vindt me op social media onder andere op FacebookInstagramYouTubeLinkedIn en Twitter. Klik hieronder op de buttons!  Lieve groet, Jolanda

Gratis training Omgaan met je hooggevoeligheid

Vind jij het soms lastig om hooggevoelig te zijn en wil je graag leren hoe je om kan gaan met je hooggevoeligheid? Meld je dan gratis aan voor de training Omgaan met je Hooggevoeligheid. Je ontvangt dan niet alleen de 4-delige training maar ook een gratis e-book!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je krijgt nu toegang tot de library of joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest