Meditaties

Meditaties

Ben jij hooggevoelig? Meditaties en visualisaties helpen om jezelf te versterken en te beschermen. Je kan er makkelijker gedachten en gevoelens op loslaten. Het heeft een helende werking en het stimuleert je zelfgenezend vermogen. Het helpt je  bij overprikkeling. Door mediteren kun jij van je hooggevoeligheid echt je kracht maken.

Uit eigen ervaring weer ik hoe belangrijk mediteren is en hoe dit je kan helpen. En als expert in het werken met je intuitie en energie heb ik daarom een aantal meditaties gemaakt voor hooggevoelige vrouwen.

Hieronder vind je een overzicht van de gratis meditaties die je los aan kunt vragen. Wil je graag meerdere meditaties beluisteren? Kies dan bij de aanvraag van de meditatie gratis voor het With Joy Membership. Dit doe je door een vinkje te zetten, onderaan het formulier. Hiermee krijg je toegang tot de library of joy, waarin je toegang krijg tot alle meditaties en downloads. Aan de library of joy wordt regelmatig nieuw  materiaal toegevoegd. En als With Joy Member ontvang je ook mails met meditaties, tips en inspiraties in je mailbox.

Geleide meditatie om jezelf te beschermen

Vraag hier een meditatie aan om jezelf te beschermen tegen prikkels van buitenaf, negatieve energie en stemmingen van anderen. Leer om je energie te begrenzen en je energieveld schoon te maken.

Helende waterval meditatie

Vraag hier de helende waterval aan, een geleide meditatie/visualisatie waarbij ik je meeneem naar een helende waterval. Het is een magische ervaring, waarbij je jezelf helemaal oplaadt.

Magische maanmeditatie

Beluister hier je magische maanmeditatie aan, waarmee je de kracht van de volle maan in kunt zetten in je dagelijkse leven om doelen te bereiken, jezelf te versterken en je gelukkiger te voelen.

Meditatie om gedachten en gevoelens los te laten

Wil jij meer grip op je gedachten en gevoelens? Speciaal voor jou heb ik een meditatie gemaakt die je helpt om gedachten en gevoelens los te laten.

Zonnemeditatie

Met deze geleide zonnemeditatie heb je even een moment voor jezelf. Een moment van rust en ontspanning en jezelf even helemaal op te laden met nieuwe energie. Dompel je onder in het licht en de kracht van de zon met deze zonnemeditatie.

Lichtmeditatie

Vraag hier de lichtmeditatie aan, die je helpt in de donkere dagen wanneer je weinig energie hebt en zo naar licht verlangt. De meditatie helpt je om je energie te verhogen en je eigen licht aan te zetten.

Slaapmeditatie voor een diepe helende nachtrust

Verlang je naar een diepe nachtrust zodat je uitgeslapen en energiek wakker wordt? Beluister dan hier de geleide slaapmeditatie voor een diepe helende nachtrust.

Ik wil nog graag met je delen, dat ik reeds verschillende keren jou “helende waterval-meditatie” heb beluisterd/mee gemediteerd Jou fijne, zachte, empathische, rustige stem samen met de deugddoende meditatie en héérlijke rustige achtergrond muziek…..voelt telkens als “thuiskomen”! Dank je!

🙏

Nadia

Ik vind jou zo leuk. Ik ben een jaar geleden begonnen met jouw gratis meditatie voor hooggevoeligen. En dat heeft mij echt enorm geholpen. Daar ben ik je heel erg dankbaar voor.

Farina

Tijdens de meditaties van Jolanda voel ik me zo fijn, het lijkt wel of ik in een andere wereld ben. Als de meditatie is afgelopen dan vind ik het bijna jammer dat ik weer ‘terug ben in de normale wereld. Sinds ik de meditaties vaker doe en mezelf bewust grond merk ik dat ik aan het einde van de dag nog steeds energie heb en niet meer uitgeput thuiskom.

Laura

With Joy Membership

Meld je gratis aan en ontvang tips, meditaties en inspiratie voor hooggevoelige vrouwen in je mailbox. Als member krijg je ook exclusief toegang tot de library of joy met meditaties, filmpjes en inspiratie. 

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je bent nu een member van With Joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest