Meditaties

Mediteren

Ben jij hooggevoelig? Meditaties en visualisaties helpen om jezelf te versterken en te beschermen. Je kan makkelijker gedachten en gevoelens loslaten. Het heeft een helende werking en het stimuleert je zelfgenezend vermogen. Het helpt bij overprikkeling. Door mediteren kun jij van je hooggevoeligheid echt je kracht maken. Uit eigen ervaring weer ik hoe belangrijk mediteren is en hoe dit je kan helpen. En als expert in het werken met je intuïtie en energie heb ik daarom een aantal meditaties gemaakt voor hooggevoelige mannen en vrouwen.

Gratis toegang tot de library of joy

In de library of joy heb ik al mijn (gratis) meditaties gebundeld. Ook kun je een deel van de meditaties downloaden als MP3. Vraag hier dan gratis toegang aan tot de library of joy, de exclusieve bibliotheek met meditaties, visualisaties en e-books.  Als bonus ontvang je ook mails met extra tips en meditaties in je mailbox. Je kunt je hiervoor altijd afmelden als je geen mails meer wilt ontvangen.

PS: ben je al aangemeld voor de library of joy, maar weet jij je wachtwoord niet meer? Meld je dan nog een keer aan, dan ontvang je weer het wachtwoord.  (en je ontvangt dan geen dubbele mails!) 

With joy nu ook op YouTube!

Weet je al dat With joy nu ook een kanaal speciaal voor HSP’s op YouTube heeft? Handig als jij als eerste wilt weten of er een nieuwe meditatie is. Of als je liever meditaties beluistert via de app van YouTube.

In de library of jou staan wel meer meditaties en je kunt de meditaties daar ook downloaden. Dat kan niet op YouTube, dat is het verschil. Ik hoop dat je zo een optie kan kiezen die bij jou past! En je mag natuurlijk ook altijd aanmelden voor de Library of Joy én abonneren op YouTube!  

Your true nature is joy

Wat zeggen anderen over de meditaties van Jolanda?

Ik wil nog graag met je delen, dat ik reeds verschillende keren jou “helende waterval-meditatie” heb beluisterd/mee gemediteerd Jou fijne, zachte, empathische, rustige stem samen met de deugddoende meditatie en héérlijke rustige achtergrond muziek…..voelt telkens als “thuiskomen”! Dank je!

🙏 Nadia

Ik vind jou zo leuk. Ik ben een jaar geleden begonnen met jouw gratis meditatie voor hooggevoeligen. En dat heeft mij echt enorm geholpen. Daar ben ik je heel erg dankbaar voor. Farina

Tijdens de meditaties van Jolanda voel ik me zo fijn, het lijkt wel of ik in een andere wereld ben. Als de meditatie is afgelopen dan vind ik het bijna jammer dat ik weer ‘terug ben in de normale wereld. Sinds ik de meditaties vaker doe en mezelf bewust grond merk ik dat ik aan het einde van de dag nog steeds energie heb en niet meer uitgeput thuiskom. Laura

Volg je me al op social media?

 

Ik vind het superleuk om contact met je te houden, je vindt me op social media onder andere op FacebookInstagramYouTubeLinkedIn en Twitter. Klik hieronder op de buttons!  Lieve groet, Jolanda

Pin It on Pinterest