Meditaties

Meditaties

Ben jij hooggevoelig? Meditaties en visualisaties helpen om jezelf te versterken en te beschermen. Je kan makkelijker gedachten en gevoelens loslaten. Het heeft een helende werking en het stimuleert je zelfgenezend vermogen. Het helpt je  bij overprikkeling. Door mediteren kun jij van je hooggevoeligheid echt je kracht maken. Uit eigen ervaring weer ik hoe belangrijk mediteren is en hoe dit je kan helpen. En als expert in het werken met je intuïtie en energie heb ik daarom een aantal meditaties gemaakt voor hooggevoelige vrouwen.

Gratis toegang tot de library of joy

Hieronder vind je een overzicht van de gratis meditaties die je los aan kunt vragen. Sommige meditatie kun je al hieronder beluisteren. Wil je graag meerdere meditaties beluisteren? Vraag hier dan gratis toegang aan tot de library of joy, een exclusieve bibliotheek met meditaties, visualisaties en e-books.  Als bonus ontvang je ook mails met extra tips en meditaties in je mailbox. Je kunt je hiervoor altijd afmelden als je geen mails meer wilt ontvangen!

Meditatie creëer je leven en laat oude overtuigingen los

Dit is een meditatie om je leven te creëren en beperkende overtuigingen en oude verhalen los te laten. 

Helende meditatie met zachte vrouwelijke energie

In deze helende maak je contact met je vrouwelijke energie. Heel fijn als je last hebt van PMS, menstruatie- of overgangsklachten. Of jezelf hebt uitgeput bent of een burnout hebt.

Meditatie om te gronden: het magische bos

Dit is een meditatie om te gronden.
Gronden geeft je kracht, energie, veiligheid en vertrouwen.

Meditatie om jezelf te verbinden met kosmische energie

Dit is een meditatie om je te verbinden met kosmische energie. Kosmische energie versterkt je intuïtie, je helder weten en je helder zien.

HSP meditatie om jezelf te beschermen en versterken

Dit is een meditatie om jezelf te beschermen en versterken en je energieveld op te vullen met lichte en liefdevolle energie.

Slaapmeditatie voor een diepe helende nachtrust

Verlang je naar een diepe nachtrust zodat je uitgeslapen en energiek wakker wordt? Beluister dan hier de geleide slaapmeditatie voor een diepe helende nachtrust.

Geleide meditatie om jezelf te beschermen

Vraag hier een meditatie aan om jezelf te beschermen tegen prikkels van buitenaf, negatieve energie en stemmingen van anderen. Leer om je energie te begrenzen en je energieveld schoon te maken.

Helende waterval meditatie

Vraag hier de helende waterval aan, een geleide meditatie/visualisatie waarbij ik je meeneem naar een helende waterval. Het is een magische ervaring, waarbij je jezelf helemaal oplaadt.

Magische maanmeditatie

Beluister hier je magische maanmeditatie aan, waarmee je de kracht van de volle maan in kunt zetten in je dagelijkse leven om doelen te bereiken, jezelf te versterken en je gelukkiger te voelen.

Meditatie om gedachten en gevoelens los te laten

Wil jij meer grip op je gedachten en gevoelens? Speciaal voor jou heb ik een meditatie gemaakt die je helpt om gedachten en gevoelens los te laten.

Zonnemeditatie

Met deze geleide zonnemeditatie heb je even een moment voor jezelf. Een moment van rust en ontspanning en jezelf even helemaal op te laden met nieuwe energie. Dompel je onder in het licht en de kracht van de zon met deze zonnemeditatie.

Lichtmeditatie

Vraag hier de lichtmeditatie aan, die je helpt in de donkere dagen wanneer je weinig energie hebt en zo naar licht verlangt.
De meditatie helpt je om je energie te verhogen en je eigen licht aan te zetten.

Your true nature is joy

Wat zeggen anderen over de meditaties van Jolanda?

Ik wil nog graag met je delen, dat ik reeds verschillende keren jou “helende waterval-meditatie” heb beluisterd/mee gemediteerd Jou fijne, zachte, empathische, rustige stem samen met de deugddoende meditatie en héérlijke rustige achtergrond muziek…..voelt telkens als “thuiskomen”! Dank je!

🙏 Nadia

Ik vind jou zo leuk. Ik ben een jaar geleden begonnen met jouw gratis meditatie voor hooggevoeligen. En dat heeft mij echt enorm geholpen. Daar ben ik je heel erg dankbaar voor. Farina

Tijdens de meditaties van Jolanda voel ik me zo fijn, het lijkt wel of ik in een andere wereld ben. Als de meditatie is afgelopen dan vind ik het bijna jammer dat ik weer ‘terug ben in de normale wereld. Sinds ik de meditaties vaker doe en mezelf bewust grond merk ik dat ik aan het einde van de dag nog steeds energie heb en niet meer uitgeput thuiskom. Laura

Pin It on Pinterest