Healing meditatie om jezelf te beschermen en je aura schoon te maken

Healing meditatie om jezelf te beschermen en je aura schoon te maken

Ja het is gelukt, je hebt de healing meditatie aangevraagd! Hier kun je de oefening beluisteren, waarin ik je begeleid om jezelf te beschermen en je aura schoon te maken. Je kunt de meditatie zo vaak als je wilt doen. Als je de link opslaat in je favorieten dan kun je het snel weer terug vinden. Je kunt de meditatie downloaden of de link opslaan in je favorieten.

Na afloop van de oefening raad ik je aan om goed water of kruidenthee te drinken. Zo kunnen vrijgekomen afvalstoffen makkelijk je lichaam verlaten en laat je nog makkelijker energie los. Heb je vragen of opmerkingen, voel je welkom om contact met me op te nemen.

Als je de meditatie fijn vond, wil je dan een recensie geven op mijn Facebookpagina?  Zo help je mij om nog meer mensen te bereiken en de wereld een stukje mooier te maken.

 

Lieve groet, Jolanda

 

Volg je me al op social media?

 

Ik vind het superleuk om contact met je te houden, je vindt me op social media onder andere op Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn en Twitter. Klik hieronder op de buttons!  Lieve groet, Jolanda

Gratis training Omgaan met je hooggevoeligheid

Vind jij het soms lastig om hooggevoelig te zijn en wil je graag leren hoe je om kan gaan met je hooggevoeligheid? Meld je dan gratis aan voor de training Omgaan met je Hooggevoeligheid. Je ontvangt dan niet alleen de 4-delige training maar ook een gratis e-book!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je krijgt nu toegang tot de library of joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest