Helende waterval

Helende waterval

Hieronder kun je de helende waterval beluisteren. Een magische meditatie met een moment voor jezelf waarbij jij je energie even helemaal op kan schonen. 

Vind je deze meditatie fijn? Geef dan een duimpje omhoog op YouTube, of laat een reactie achter. Zo help je me ook om nog meer meditaties te kunnen maken. Wil je op de hoogte blijven van filmpjes over hooggevoeligheid en meditaties ontvangen? Abonneer je hier op mijn kanaal. 

Ik wens je een stralende dag!

Volg je me al op social media?

Ik vind het superleuk om contact met je te houden, je vindt me op social media onder andere op Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn en Twitter. Klik hieronder op de buttons!  Lieve groet, Jolanda

Gratis training Omgaan met je hooggevoeligheid

Vind jij het soms lastig om hooggevoelig te zijn en wil je graag leren hoe je om kan gaan met je hooggevoeligheid? Meld je dan gratis aan voor de training Omgaan met je Hooggevoeligheid. Je ontvangt dan niet alleen de 4-delige training maar ook een gratis e-book!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je krijgt nu toegang tot de library of joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest