HSP meditatie om jezelf te beschermen

HSP meditatie om jezelf te beschermen

Ben jij hooggevoelig en heb je het gevoel er soms heel veel bij je binnenkomt? Ben je soms net een spons voor je omgeving? Hieronder vind je de HSP-meditatie im jezelf te beschermen. Hoe het werkt? Je gebruikt je energieveld om jezelf te beschermen en je gebruikt de energie vanuit je hartchakra om jouw aura helemaal op te vullen. Het is een hele fijne meditatie met een techniek die ik zelf ook bijna dagelijks toepas. Wil je op de hoogte blijven van filmpjes over hooggevoeligheid en meditaties ontvangen? Abonneer je hier op mijn kanaal. 

Je support me ook door je te abonneren op mijn kanaal of even een duimpje omhoog of een leuke reactie te geven op de meditatie. Dit helpt mij om nog meer filmpjes en meditaties te kunnen maken.

Liefs, Jolanda

PS: vind je deze meditatie fijn en wil je nog een andere variant hierop proberen? Die vind je in de library of joy, een besloten library met heel veel exclusieve meditaties. Meld je hier gratis aan voor de library. 

Volg je me al op social media?

Ik vind het superleuk om contact met je te houden, je vindt me op social media onder andere op Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn en Twitter. Klik hieronder op de buttons!  Lieve groet, Jolanda

Pin It on Pinterest