Licht healing en meditatie

Licht healing en meditatie

Hier kun je de licht healing en meditatie beluisteren. Je kunt de meditatie zo vaak als je wilt gebruiken. Handig is het om de link in je favorieten op te slaan.

Na afloop van de oefening raad ik je aan om goed water of kruidenthee te drinken. Zo kunnen vrijgekomen afvalstoffen makkelijk je lichaam verlaten en komt er nog meer licht en energie vrij in je lichaam en energiesysteem. Als je de meditatie fijn vind, wil je dan een recensie geven op mijn Facebookpagina? Zo help je mij om nog meer mensen te bereiken en te helpen. Dankjewel!

Volg je me al op social media?

Ik vind het superleuk om contact met je te houden, je vindt me op social media onder andere op Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn en Twitter. Klik hieronder op de buttons!  Lieve groet, Jolanda

With Joy Membership

Meld je gratis aan en ontvang tips, meditaties en inspiratie voor hooggevoelige vrouwen in je mailbox. Als member krijg je ook exclusief toegang tot de library of joy met meditaties, filmpjes en inspiratie. 

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je bent nu een member van With Joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest