Maanmeditatie

Volle maanmeditatie

 

[ Beluister hieronder de volle maanmeditatie]

De maan heeft een enorme invloed op de aarde, onder invloed van de maan en de zwaartekracht bewegen de oceanen. Kun je voorstellen wat dat voor immense kracht is? En als je nagaat dat wij voor een groot deel uit water bestaan, dan is het niet zo gek dat ook wij beïnvloed worden door de maan. Veel mensen ervaren, bewust en onbewust ook de energie van de maan tijdens de verschillende maanfasen. Hooggevoelige mensen lijken er nog meer open voor te staan. Weet je dat je de kracht van de maan ook in kunt zetten in je dagelijks leven? Om doelen te bereiken, jezelf echt te versterken en je gelukkiger te voelen. Hiervoor heb ik een volle maan meditatie voor je gemaakt, die je hieronder kan beluisteren.

Tijdens de volle maan is het toppunt van energie die we heel goed kunnen voelen of waar kunnen nemen. Veel mensen ervaren tijdens de volle maan ook dat ze slechter of lichter slapen. De kracht van de maan is een energie die alles versterkt, positief en negatief. Richt jij je aandacht tijdens volle maan op negatieve emoties, piekeren en alles wat je niet wilt (halen) dan versterk je tijdens die dagen juist die emoties, gevoelens en gedachten die je niet wilt.

Daarom is het belangrijk om de dagen rondom de volle maan je bewust te richten op positieve gedachten, positieve mensen en situaties. Richt je aandacht op de doelen die je wilt halen, liefde en dankbaarheid en je persoonlijke kracht dan wordt precies die energie versterkt

Een nieuw begin

De maanenergie kan je echt een ware energieboost geven. De vollemaanfase is een hele geschikte tijd om bewust met iets te starten waar jij echt naar verlangt. Iets wat je heel lang wilt, die mooie reis, een nieuwe baan, een bedrijf starten of misschien wel een nieuw huis zoeken. Of die aantrekkelijke man of vrouw uitnodigen voor een afspraak.

De kracht van de maan in je opnemen

Hoewel de energie ‘gewoon in de lucht hangt’ en onbewust al invloed op je heeft kun je je ook heel bewust richten op de energie van de maan om die in je dagelijkse leven in te zetten. Je kan tijdens de volle maan naar buiten gaan en het maanlicht op je laten schijnen en het helemaal in je opnemen. Stel voor dat het licht van de maan doordringt in je energie, jouw aura, in je lichaam en iedere cel van je lichaam verlicht. Echter liggen we meestal al in bed en ons klimaat nodigt niet vaak uit om ’s nachts buiten te gaan zitten.

Daarom heb ik een volle maanmeditatie voor je gemaakt. Deze meditatie kun je gebruiken een aantal dagen voor, tijdens en na de volle maan om de energie van de maan heel gericht in je op te nemen. Je stemt je helemaal af op de energie en de kracht van de maan. Je kunt de meditatie zo vaak doen als je wilt. Ik wens je veel luisterplezier! Wil je op de hoogte blijven van nieuwe meditaties, tips en inspiratie voor hooggevoelige vrouwen? Abonneer je dan hier op mijn kanaal. 

PS: ben je door de meditatie nieuwsgierig geworden, naar jouw intuïtie en jouw energie? Dan nodig ik je graag uit om eens een kijken te nemen bij de magie van je intuïtie en energie. Dit is een online training intuïtieve ontwikkeling, waarin je leert om je intuïtie en je gevoeligheid te ontwikkelen en zo je persoonlijke kracht te versterken.

 

Volg je me al op social media?

 

Ik vind het superleuk om contact met je te houden, je vindt me op social media onder andere op Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn en Twitter. Klik hieronder op de buttons!  Lieve groet, Jolanda

With Joy Membership

Meld je gratis aan en ontvang tips, meditaties en inspiratie voor hooggevoelige vrouwen in je mailbox. Als member krijg je ook exclusief toegang tot de library of joy met meditaties, filmpjes en inspiratie. 

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je bent nu een member van With Joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest