Maanmeditatie

Volle maanmeditatie

De maan heeft een enorme invloed op de aarde, onder invloed van de maan en de zwaartekracht bewegen de oceanen. Kun je voorstellen wat dat voor immense kracht is? En als je nagaat dat wij voor een groot deel uit water bestaan, dan is het niet zo gek dat ook wij beïnvloed worden door de maan. Veel mensen ervaren, bewust en onbewust ook de energie van de maan tijdens de verschillende maanfasen. Hooggevoelige mensen lijken er nog meer open voor te staan. Weet je dat je de kracht van de maan ook in kunt zetten in je dagelijks leven? Om doelen te bereiken, jezelf echt te versterken en je gelukkiger te voelen. Hiervoor heb ik een volle maanmeditatie voor je gemaakt, die je hieronder kan beluisteren.

Slechter slapen tijdens volle maan

Tijdens de volle maan is het toppunt van energie die we heel goed kunnen voelen of waar kunnen nemen. Veel mensen ervaren tijdens de volle maan ook dat ze slechter of lichter slapen. De kracht van de maan is een energie die alles versterkt, positief en negatief. Richt jij je aandacht tijdens volle maan op negatieve emoties, piekeren en alles wat je niet wilt (halen) dan versterk je tijdens die dagen juist die emoties, gevoelens en gedachten die je niet wilt.

Daarom is het belangrijk om de dagen rondom de volle maan je bewust te richten op positieve gedachten, positieve mensen en situaties. Richt je aandacht op de doelen die je wilt halen, liefde en dankbaarheid en je persoonlijke kracht dan wordt precies die energie versterkt.

De maan geeft je energie

De maanenergie kan je echt een energieboost geven. De vollemaanfase is een hele geschikte tijd om bewust met iets te starten waar jij echt naar verlangt. Iets wat je heel lang wilt, die mooie reis, een nieuwe baan, een bedrijf starten of misschien wel een nieuw huis zoeken. Of die aantrekkelijke man of vrouw uitnodigen voor een afspraak.

De kracht van de maan in je opnemen

Daarom heb ik een volle maanmeditatie voor je gemaakt. Deze meditatie kun je gebruiken een aantal dagen voor, tijdens en na de volle maan om de energie van de maan heel gericht in je op te nemen. Je stemt je helemaal af op de energie en de kracht van de maan. Je kunt de meditatie zo vaak doen als je wilt. Ik wens je veel luisterplezier! Wil je op de hoogte blijven van nieuwe meditaties, tips en inspiratie voor hooggevoelige vrouwen? Abonneer je dan hier op mijn kanaal. 

 

 

 

Volg je me al op social media?

Ik vind het superleuk om contact met je te houden, je vindt me op social media onder andere op Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn en Twitter. Klik hieronder op de buttons!  Lieve groet, Jolanda

Pin It on Pinterest