Meditatie creëer je leven en laat oude overtuigingen los

Meditatie creëer je leven en laat oude overtuigingen los

Dit is een meditatie om je leven te creëren en beperkende overtuigingen en oude verhalen los te laten. Bijvoorbeeld als je last hebt van de nadelige gevolgen van hooggevoeligheid, ongezonde gewoontes los wil laten of bepaalde doelen in je leven wilt behalen. Ga lekker zitten of liggen en sluit langzaam je ogen.

Wil je op de hoogte blijven van filmpjes over hooggevoeligheid en meditaties ontvangen als eerste? Abonneer je hier op mijn kanaal.

Je support me ook door je te abonneren op mijn kanaal of even een duimpje omhoog of een leuke reactie te geven op de meditatie. Dit helpt mij om nog meer filmpjes en meditaties te kunnen maken.

Liefs, Jolanda

PS: vind je deze meditatie fijn en wil je toegang tot de library of joy, met filmpjes, E-books, meditaties en visualisaties? Meld je dan gratis aan voor de library of joy, een besloten omgeving met exclusief materiaal.  Meld je hier gratis aan voor de library. 

 

Volg je me al op social media?

Ik vind het superleuk om contact met je te houden, je vindt me op social media onder andere op Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn en Twitter. Klik hieronder op de buttons!  Lieve groet, Jolanda

Pin It on Pinterest