Meditatie om je dag te starten en je levensenergie te activeren

Meditatie om je dag te starten en je levensenergie te activeren

Ben jij hoogsensitief en kun je wel wat energie gebruiken om je dag te starten? Hieronder vind je een geleide meditatie om je dag te starten en je levensenergie te activeren. Dit is een meditatie die je beter niet aan het eind van de dag of voor het slapen gaan kan doen. Dan is de kans groot dat je wakker ligt.

Wil je op de hoogte blijven van filmpjes over hooggevoeligheid en meditaties ontvangen? Abonneer je hier op mijn kanaal. 

Je support me door je te abonneren op mijn kanaal of even een duimpje omhoog of een leuke reactie te geven op de meditatie. Dit helpt mij om nog meer filmpjes en meditaties te kunnen maken.  Liefs, Jolanda

 

Volg je me al op social media?

Ik vind het superleuk om contact met je te houden, je vindt me op social media onder andere op Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn en Twitter. Klik hieronder op de buttons!  Lieve groet, Jolanda

Gratis training Omgaan met je hooggevoeligheid

Vind jij het soms lastig om hooggevoelig te zijn en wil je graag leren hoe je om kan gaan met je hooggevoeligheid? Meld je dan gratis aan voor de training Omgaan met je Hooggevoeligheid. Je ontvangt dan niet alleen de 4-delige training maar ook een gratis e-book!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je krijgt nu toegang tot de library of joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest