Testen

Testen op het gebied van hoogsensitiviteit

 

Hieronder vind je 3 testen op het gebied van hooggevoeligheid. Een HSP zelftest voor volwassenen, een HSP-test voor kinderen en een HSS-test.
De testen zijn ontwikkeld door Elaine N. Aron, zij is de grondlegster van het begrip hoogsensitiviteit. Vanaf 1991 initieert ze wetenschappelijk onderzoek naar hooggevoeligheid. Ze is psycholoog, universitair docente en auteur van verschillende boeken over hoogsensitiviteit.

 

HSP-test volwassenen

Ben jij nieuwsgierig of je hooggevoelig bent, of in welke mate je hooggevoelig bent? Doe dan hier de gratis HSP-zelftest voor volwassenen. De test samengesteld door Elaine Aron en is wetenschappelijk onderbouwd.

HSS-test (volwassenen)

Er zijn 2 types hoogsensitiviteit, HSP en HSS. Ben jij een echte ontdekker, heb je behoefte aan uitdagingen en afwisseling? Misschien ben jij wel een HSS. Hier kun je testen of jij High Sensation Seeker bent.

HSP-test kinderen

Is jouw kind gevoeliger dan andere kinderen? Of ben jij of je partner hooggevoelig en wil je weten of jullie kind ook hooggevoelig is? Hier vind je de HSP-test voor kinderen, die je als ouder in kunt vullen.

With Joy Membership

Meld je gratis aan en ontvang tips, meditaties en inspiratie voor hooggevoelige vrouwen in je mailbox. Als member krijg je ook exclusief toegang tot de library of joy met meditaties, filmpjes en inspiratie. 

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je bent nu een member van With Joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest