Welkom bij deze grondingsmeditatie zonder muziek om jezelf te verbinden met de energie van de aarde. Deze meditatie zorgt ervoor dat jij je krachtiger voelt en je minder in je hoofd zit. Het helpt bij onzekerheid, gepieker of als je merkt dat je veel emoties of energie overneemt van je omgeving.

Zeker als je hooggevoelig bent dan is gronden een goede manier om te zorgen dat je niet als een spons alles overneemt uit je omgeving. Om de energie optimaal door je lichaam te kunnen laten stromen is het goed om deze meditatie zittend te doen.

Deze meditatie is zonder muziek. Wil jij de versie met muziek doen, die vind je hier.

Grondingsmeditatie zonder muziek

Waarom meditaties zonder muziek?

Meer dan 120.000 mensen mediteren minstens eens per maand op mijn meditaties. Als coach voor hooggevoelige mensen komen er ook HSP’s op mijn website die gevoelig zijn voor geluiden of slecht tegen muziek in meditaties kunnen. Hoewel mijn persoonlijke voorkeur uitgaat naar intense meditaties met muziek, heb ik wel besloten om enkele meditaties zonder muziek online te zetten. Vind jij meditaties met muziek ook fijner? Geen nood, alle meditaties zonder muziek vind je ook in de Library of Joy en op mijn YouTube-kanaal met muziek.

Misschien vind je deze meditaties ook fijn: