Oefening om jezelf te beschermen tegen negatieve energie

Iedereen neemt weleens gevoelens, stemmingen of gedachten over van iemand anders, de meeste mensen zijn zich hier niet eens bewust van. Als je hoogsensitief (HSP) bent dan komt er de hele dag door meer informatie bij je binnen, je staat er meer voor open. En in onze snelle maatschappij kun je makkelijke overprikkeld raken door alles wat er bij je binnen komt.

Door met je energie te gaan werken kun je jezelf versterken en beschermen tegen negatieve energie. Voor deze oefening heb ik een opname gemaakt, een healing meditatie, waarin je door mijn stem begeleid wordt en meer uitleg krijgt. Als je de oefening vaker doet, dan wordt je steeds krachtiger in het werken met jouw energie.

Wil je nog meer weten over hoe het kan dat je stemmingen overneemt van anderen?

Lees hier mijn artikel op With joy ” Hoe kan het toch dat je stemmingen overneemt van anderen? Leer om jezelf te beschermen tegen negatieve energie. Hieronder kun je gratis de oefening aanvragen. Ook kun je aangeven of je gebruik wilt maken van het gratis With Joy Membership.

Je ontvang dan gratis tips, meditaties en inspiratie voor hooggevoelige vrouwen in je mailbox. En als member krijg je exclusief toegang tot de library of joy met meditaties, filmpjes en downloads. De library of joy is een plek om even de tijd voor jezelf te nemen om je op te laden, tot rust te komen of jezelf te ontwikkelen. Ik wens je alle liefs & licht, Jolanda

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn Privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Library of joy

Meld je gratis aan voor de library of joy en krijg toegang tot een exclusieve omgeving met meditaties, filmpjes en e-books. Ook ontvang je regelmatig een mail met nieuwe meditaties, tips en inspiratie. De library of joy is een plek met tools speciaal voor jou om van je hooggevoeligheid je kracht te maken!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je krijgt nu toegang tot de library of joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest