Healing

Healing

Heb jij het gevoel dat je uit balans bent? Of kamp je al met allerlei fysieke of geestelijke klachten, depressie of een burn-out? Heb je last van de effecten van je hooggevoeligheid? Misschien heb je het gevoel dat je weinig energie of plezier ervaart? Of je nu zelf al bezig bent om je te verdiepen in je herstel of dat je nog aan het begin staat, een healing kan je ondersteuning en energie geven en helpen herstellen.

Verander je energie en je verandert je leven!

Een healing stimuleert je zelfgenezend vermogen

Je bent veel meer dan je lichaam en je gedachten. Alles is energie, jij bent energie. Je hebt een uitstraling van energie ook wel je aura genoemd. In een healing maak ik contact met jouw essentie, met wie jij diep van binnen bent en met jouw energie. Tijdens de healing breng ik jouw energie in beweging zodat dit weer samen kan vallen met wie jij diep van binnen bent.

Een healing bevordert het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest. Het kan stress en spanning doen verlagen en fysieke en geestelijke klachten doen verminderen. Een healing brengt je energie weer in harmonie en balans.

Bij welke klachten kan een healing helpen?

 • Vermoeidheid en een gebrek aan vitaliteit
 • Burn-out
 • (Langdurige) overprikkeling
 • Loslaten van patronen en overtuigingen
 • Stress en spanningsklachten, al dan niet met fysieke klachten
 • Depressie en stemmingswisselingen
 • Allergieën

Bij langdurige of heftige klachten zijn er vaak meerdere sessies nodig voor een duurzaam resultaat.

Jolanda Hoogkamer

Waarom zou je bij mij een healing doen?

Op dit moment geeft Jolanda geen 1 op 1 sessies. Voel je welkom bij een online healing, groepshealing of een 1 op 1 sessie bij 1 van de assistenten van Jolanda.

Mijn hooggevoeligheid zorgt ervoor dat ik van nature veel aanvoel en oppik. Mijn kwaliteiten beschrijven zich het best als heldervoelend en helderwetend.

Vanaf 2001 ben ik deze kwaliteiten bewust gaan ontwikkelen met opleidingen om mijn intuitie te ontwikkelen. Meer dan 20 jaar volg ik opleidingen en hou ik me bewust bezig met persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. In 2008 startte ik met mijn eigen praktijk, wat is uitgegroeid tot een centrum voor persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling.

Tijdens healingen werk ik niet met een universele energie zoals bijvoorbeeld met Reiki of Acces Bars. Door jarenlange opleidingen en ervaring heb ik geleerd om met de energie van iemands essentie te werken. Mijn helderheid, intuitie en jarenlange ervaring maken me een krachtige healer. Als healer stimuleer ik jouw zelfgenezende vermogen.

Vaak worden mijn klanten aangetrokken door mijn energie en aanpak en weten ze dat ik ze kan helpen. Heb jij dat gevoel ook en wil je graag een healing, vraag dan nu jouw healing aan! Ik geef de healingen in het centrum van IJsselstein. Heb je nog vragen? Voel je dan welkom om contact met me op te nemen.

Je investering

Je investering voor een healing is € 99 en duurt circa 45 minuten.

 

Vraag hier jouw healing aan

Op dit moment geeft Jolanda geen 1 op 1 sessies. Voel je welkom bij een online healing, groepshealing of een 1 op 1 sessie bij 1 van de assistenten van Jolanda.

Ik heb interesse in

10 + 9 =

Jolanda Hoogkamer
healing

Hoe een healing in zijn werk gaat

 • Voorafgaand aan de healing heb je kort de ruimte om aan te geven wat er speelt in je leven, je lijf, je emoties en je gedachten. Zo kan ik me hierop afstemmen tijdens de healing. 
 • Tijdens de healing lig je lekker op je rug op een massagetafel, met je kleding aan. Als de temperatuur het toelaat leggen we ook een zacht dekentje over je heen. 
 • Tijdens de healing werk ik met jouw energie met als doel om die in beweging te brengen en je zelfgenezend vermogen te stimuleren. 
 • Het in beweging brengen van jouw energie doe ik op verschillende manieren. Als eerste gebruik ik mijn handen. Ik beweeg met mijn handen door jee aura, de energetische ruimte om je heen. Of soms leg ik mijn handen op je lichaam, in afstemming met wat er nodig is. 
 • Ik kan hierbij ook gebruik maken van: klankschalen, zaphir bells, rainmakers, feather fans of een sjamaan drum. De klanken en energie die je voelt zijn helemaal afgestemd op wat jij nodig hebt en kunnen steeds verschillend zijn. Van licht en sprankelend tot misschien wel intens en hard.
 • Aan het eind van de healing is er ruimte om uit te wisselen hoe je de healing hebt ervaren en wat ik heb waargenomen in je energieveld. 
 • We ronden de healing samen af na circa 45 minuten. 
 • Bij langdurige of heftige klachten zijn er vaak meerdere sessies en/of meerdere aanpakken nodig om tot een blijvend resultaat te komen. 
 • Een healing is geen coachingsessie waarin je veel praat. Een healing is een ervaring, die je inzichten kan geven en  waarbij jou zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd. 
 • Ik geef de healingen in een praktijkruimte in het centrum van IJsselstein, op de IJsselstraat. 

Sandra

Lieve Jolanda, dankjewel voor de bijzondere healing. Het leek wel alsof alle emoties en gevoelens die ik zo lang weg had gestopt heel zacht en liefdevol gingen stromen. Alsof het door jou gezien mocht worden, ik voelde me helemaal gezien, geliefd en vrij.  Ik heb zo goed geslapen vannacht, sinds tijden! Dankbaar voor deze mooie ervaring.

​Anoniem

Al heel lang kamp ik met depressies en angsten. Regelmatig maak ik weer een afspraak voor een healing. Het geeft me iedere keer weer zoveel energie, inzichten en rust. Het helpt mij echt om met mijn angsten om te gaan en stap voor stap wordt het zware gevoel van depressie minder.

Disclaimer: energetische behandelingen zijn geen vervanging van medische zorg. Energetische behandelingen kunnen wel heel goed een medisch traject ondersteunen en hiermee samenwerken.